To je to što me zanima!

Milanović u miru može čekati i sljedeće izbore, pa na njih ići uz potporu 'pravije desne opcije'...

Zoran Milanović je prerastao nekadašnje političke protivnike, ali i prethodnike i prethodnice, a sve za manje od dvije godine mandata! Teorijski, to mu omogućuje da u miru sačeka još tri i ponovno se kandidira
Vidi originalni članak

Zeznuto je kad pomisliš da si pametniji od velike većine onih koji te okružuju, pa postaneš predsjednik stranke ili premijer, pa shvatiš da zbilja i jesi.” Ovim je riječima jedan, danas viđeniji član SDP-a, objašnjavao rane i, iz sadašnje perspektive mjereno, light ispade Zorana Milanovića, socijaldemokratskog premijera koji je sa socijaldemokracijom imao veze koliko i aktualni ministar policije, Davor Božinović, s epidemiologijom. “O da, glasat ću za Zorana Milanovića, a nisam mislio nikad. Sazrio je ljudski i državnički, nije kompromitiran i čini se pošten, njegova ljubav prema Hrvatskoj nije urlatorska, orator je i intelektualac”, rekao je u jesen 2015., dakle malo prije nego što će Milanović uspjeti izgubiti izbore od notornog Tomislava Karamarka, bivši kapetan nogometne reprezentacije Zvonimir Boban, jedan od onih što im kod Ive Sanadera nije smetala kleptomanija, ali jest sve drugo, pa se priklonio tadašnjim HDZ-ovim tehnološkim viškovima - Miroslavu Tuđmanu i Andriji Hebrangu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zagy91 09.11.2021.

    Komformist…samo sumnjam da će mu se dati vise baviti time svime i ovo se jedva nagovorio….

  • Luna777 06.11.2021.

    Milanović je jedina prava oporba kradoljubnoj vlasti, nedodirljivom Plenki-monu, te me ne čudi što ga narod sve više podržava.

  • Tirkizna Leptirica 06.11.2021.

    Kakve li koristi od toga, bolje da se vrati i proba nešto napraviti na političkoj sceni.... jer nema tko drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare