To je to što me zanima!

Nije bilo pitanje hoće li ta žena autom nekoga ubiti, već kada...

Žena koja je pijana vozila crni Audi ima dugu povijest prometnih nesreća i prekršaja. Nešto poput Tome Horvatinčića. Samo u suknji. S manje mrtvih iza sebe, ali s istim mentalnim sklopom...
Vidi originalni članak

Nema, nema nikakve utjehe za roditelje mlade djevojke iz Čapljine koju je nekidan u Splitu, na zebri, pomela pijana vozačica. Nitko ne može ni zamisliti bol kroz koju se sad probijaju. Užasno je i to što je Marija poginula uzalud. Njezina nepotrebna, bezrazložna, brutalna smrt nije ni prva ni zadnja u ovoj državi jer ovdje ne postoji sustav koji može prepoznati i zaustaviti recidiviste od ubijanja nevinih na cesti.

VEĆ DVA PUTA OSTALA BEZ VOZAČKE Prijeti joj 12 godina zatvora: Netko je ugasio Ivanin profil...

Žena koja je pijana vozila crni Audi ima dugu povijest prometnih nesreća i prekršaja. Nešto poput Tome Horvatinčića. Samo u suknji. S manje mrtvih iza sebe, ali s istim mentalnim sklopom.

VOZAČICI 30 DANA PRITVORA Čapljinci su ogorčeni: "Naša Marija nije trebala poginuti"

Mediji prenose da je 2011. godine, vozeći BMW, prošla kroz crveno i udarila u auto. Četiri godine poslije sletjela je s ceste kraj Udbine. Maloljetnica iz vozila tad je lakše ozlijeđena. Isto tako je 2008. oduzela prednost i udarila u drugi auto s 0,4 promila u krvi. Nije kraj: zabilježeno je da se 2002. u Karlovcu zabila autom u kuću i pobjegla. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koji je to niz ozbiljnih debila, na različitim mjestima u sustavu: policiji, osiguravajućim društvima, bilo gdje, koji nisu uspjeli prepoznali da je ta žena sigurnosni rizik za sve?! I da uopće nije pitanje hoće li nekog ubiti vozeći auto nego kad će. Kao Kamenički, Žužić, Kovačević, Primorac, Leko, Mačešić, Župan... I sad ta Ivana Tena Gotovac.

A milu Mariju iz Čapljine, napisala je splitska novinarka Hana Konsa na svom FB profilu, “mater je, ne tako davno, učila pravilima, držala je za ruku na nekoj tamo cesti u Čapljini, pokazivala i govorila... da čeka zeleno svjetlo i prelazi na zebri jer će tako biti sigurna, i to dite koje je bilo odlična učenica u svojoj gimnaziji i sretno došla studirati u ovaj lipi grad koji joj se učinio sunčan i blistav, i velik i pun mogućnosti, kakav već može biti mladom biću na početku života, i s druge strane ubojicu koja to ne bi bila da joj je zbog ranijih pijanstava i prekršaja oduzeta vozačka dozvola.”

Idi na 24sata

Komentari 110

  • lilyan 02.11.2018.

    osim ove poginule djevojke i njene obitelji iskreno mi je žao i djece ove neodgovorne i pijane vozačice

  • onedollar1 26.10.2018.

    Koliko je puta je upisana, a koliko puta je puštena

  • gogs0302 26.10.2018.

    Da, u našoj državi ne postoji sustav koji može prepoznati i zaustaviti recidiviste od ubijanja nevinih na cesti. Tako nisu ni tajkuna Mačešića zaustavili dok je skupljao 35 prekršaja- više puta vožnja u pijanom stanju, ne zaustavljanje na znak stop, spavanje na pruzi, vožnja bez vozačke...Čekali su da s 1,89 al.velikom brzinom projuri kroz crveno i usmrti mladića od 22 god./ koji nije imao ni jedan prekršaj/. I onda je sutkinja Pražetina Kaleb uvažila sve Pavasovićeve olakotne i pijanog Mačešića kaznila sramotnom kaznom od 2 god./ a min.je 3/, a dobro je znala da će Mačešić u Puli biti samo 1/3 kazne, i Mačešić je za ubojstvo mladića u zatvoru bio samo 13 mj. Tako da se ni ova pijana vozačica ne mora bojati zatvora, jer će i nju odvjetnici izvući s brojnim olakotnim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare