To je to što me zanima!

Papa Benedikt se cijepio 3 puta. Papa Franjo poziva: Cijepite se! Tek jedan biskup to čini kod nas

NOVI EXPRESS Uhićena bivša ministrica Gabrijela Žalac brani se onom poznatom - svi su sve znali, sve je čisto, ali vidjesmo da su stizala upozorenja na njen rad i napuhane cijene
Vidi originalni članak

Mnogi stručnjaci iz zemlje, ali i svijeta, upozoravaju da kod nas treba uvesti strože mjere zaštite protiv Covid-19 jer slijedi i peti val. Dobili smo od ugledne agencije Fitch najbolji rejting do sada, čuli smo pohvale i argumente premijera Andreja Plenkovića što smo sve napravili i što to znači za budućnost. Trebao je biti još bolji, mi to zaslužujemo, veli predsjednik Republike Zoran Milanović.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.11.2021.

    Nisam se cijepio niti zbog pape, crkve, stožera i još manje informacija sa interneta.

  • Danny Boy 21.11.2021.

    NightFury - Zar se toliko bojiš obične igle, da ih toliki broj sanjaš po noći.....

  • NightFury 21.11.2021.

    Da se ne zaboravi.Prve dvje doze se podrazumjevaju.E onda slijedi treća doza koja busterira imunitet, a nakon četvrte doze ti si zaštićen!..jednom kada 80% stanovništva dobije petu dozu, ograničenja se mogu ublažiti jer šesta doza zaustavlja virus od širenja, možeš biti smiren i uvjeren da će sedma doza riješiti naše probleme i nemamo razloga da se bojimo osme doze...klinička faza devete doze to potvrđuje, a antitijela ostaju stabilna nakon desete doze... jedanaesta doza jamči da nema novih mutacija koje će se razviti, stoga više nema ama baš nikakavih razloga za kritiziranje ideje o dvanaestoj dozi! Nakon toga samo je nebo granica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare