To je to što me zanima!

Potres je prošao, panika je opasnost i najgori neprijatelj

Kuće i zidovi mogu se obnoviti, zdravlje i životi su nepovratni. Zato se smirimo, duboko udahnimo, i ponašajmo se racionalno i čuvajmo jedni druge.
Vidi originalni članak

Moramo se svi smiriti i ne širiti paniku, a sa njom i zarazu korone. Zagreb se stresao, mnoge su fasade uništene, zidovi napukli, auti ruinirani, dijelovi grada nemaju struje.

Ali, ne zaboravite, i dalje imamo neprijatelja koji je nevidljiv i opasan, a to je zaraza.

Sada nam je panika najgori neprijatelj jer će se zbog nje proširiti zaraza, bježeći navrat na nos iz grada, kuća i stanova, zaboravit ćete ugasiti plin, struju, ostavit ćete kuhalo upaljeno. Zbog toga može doći do požara i stradat će i drugi.

Zato se moramo smiriti, provjeriti jesmo li sve isključili, imati spremne najosnovnije stvari da se može izaći na otvoreni prostor i provesti neko vrijeme na njemu. Uostalom, potres je bio zastrašujući, ali nije bio katastrofalan, žrtava gotovo da i nema. Veći dio grada ima struje, vode nije nigdje nestalo, hitne službe rade. Kuće i zidovi mogu se obnoviti, zdravlje i životi su nepovratni.

Zato se smirimo, duboko udahnimo, i ponašajmo se racionalno i čuvajmo jedni druge.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Offca 🐑 22.03.2020.

    sad je na redu poplava od save i erupcija vulkana na sljemenu ?

  • 22.03.2020.

    ....Božonović nabavio novu masku doniranu...ispred Petrove pola ima poka nema.....

  • 22.03.2020.

    Pa gradonacelnik je mogao umjesto da gradi fontane i wc sa cetkama od 300kn,rijesiti problem starih derutnih građevina u centru,a i sire... Moglo se pretpostaviti da ce kad tad doci do neke nepredviđene situacije kao sto je ova.. Ali nije.... Sad kad se poserete u tom wc srce vam se ozari jer mozete govno poterat cetkom od 300kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare