To je to što me zanima!

Sumnjam da me muž vara i da će imovinu prepisati drugoj

U braku sam s čovjekom koji pije i maltretira me. Sumnjam da je u vezi sa ženom koja samo želi izvući korist iz njega. Postoji li kakav dokument o njegovoj imovini?
Vidi originalni članak

 Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

molim vas da mi pomognete oko moje dileme. Dugo sam u braku, ali ponekad je neizdrživo. Imam supruga koji stalno nešto izmišlja i vrijeđa me. Zaista mislim da je bolestan, ali ne želi ići liječniku. Dragi gospodine, sumnjam da mi suprug ima vezu s jednom ženom. Naime, ona hoće njegovu imovinu, a on može u pijanom stanju svašta potpisati. Ona je u stanju svašta učiniti. Još vas molim da mi malo opišete postoji li možda kakav dokument o njegovoj imovini. 

šifra: Naga

Odgovor:

Vidim da mnogima dajete dobre savjete i da ste imali prilično lošu prošlost. Bilo vam je jako teško u životu. Ipak, uspjeli ste sačuvati brak zahvaljujući svojoj toleranciji i upornosti. Otvorena ste, kreativna i duhovita žena. Suprug je bio oduvijek nezadovoljan i ljut. Uvijek je sve činio po svome, ali zadnjih godina nije bilo loše. Imali ste i lijepih trenutaka, zato ste i ostali s njim. Moram reći da niste u pravu jer kako bi ostavio drugoj imovinu pored vjenčane supruge. Ipak ste se zajedno žrtvovali i ulagali u imovinu. 

Vi ste mu zakonita supruga, tako da biste dobili nekakav papir da postoji nešto takvo, odnosno da je on već nešto potpisao. U zadnje vrijeme vam je poljuljana volja i motivacija. Pomalo se bojite, ali bez razloga. Ta žena nije u vezi s vašim suprugom. Nemojte zbog toga biti napeti. Vidim da će vam suprugu trebati više njege u ovoj godini jer će biti zdravstveno slab. Trebate misliti i na sebe i opustiti se. Kad pročitate odgovor, javite se telefonski. 

Idi na 24sata