Obavijesti

Kolumne

Sumnjam da me muž vara i da će imovinu prepisati drugoj

U braku sam s čovjekom koji pije i maltretira me. Sumnjam da je u vezi sa ženom koja samo želi izvući korist iz njega. Postoji li kakav dokument o njegovoj imovini?

VIDEO

 Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

molim vas da mi pomognete oko moje dileme. Dugo sam u braku, ali ponekad je neizdrživo. Imam supruga koji stalno nešto izmišlja i vrijeđa me. Zaista mislim da je bolestan, ali ne želi ići liječniku. Dragi gospodine, sumnjam da mi suprug ima vezu s jednom ženom. Naime, ona hoće njegovu imovinu, a on može u pijanom stanju svašta potpisati. Ona je u stanju svašta učiniti. Još vas molim da mi malo opišete postoji li možda kakav dokument o njegovoj imovini. 

šifra: Naga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgovor:

Vidim da mnogima dajete dobre savjete i da ste imali prilično lošu prošlost. Bilo vam je jako teško u životu. Ipak, uspjeli ste sačuvati brak zahvaljujući svojoj toleranciji i upornosti. Otvorena ste, kreativna i duhovita žena. Suprug je bio oduvijek nezadovoljan i ljut. Uvijek je sve činio po svome, ali zadnjih godina nije bilo loše. Imali ste i lijepih trenutaka, zato ste i ostali s njim. Moram reći da niste u pravu jer kako bi ostavio drugoj imovinu pored vjenčane supruge. Ipak ste se zajedno žrtvovali i ulagali u imovinu. 

Vi ste mu zakonita supruga, tako da biste dobili nekakav papir da postoji nešto takvo, odnosno da je on već nešto potpisao. U zadnje vrijeme vam je poljuljana volja i motivacija. Pomalo se bojite, ali bez razloga. Ta žena nije u vezi s vašim suprugom. Nemojte zbog toga biti napeti. Vidim da će vam suprugu trebati više njege u ovoj godini jer će biti zdravstveno slab. Trebate misliti i na sebe i opustiti se. Kad pročitate odgovor, javite se telefonski. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…