To je to što me zanima!

Turistička sezona je odlična. To nije dobra vijest za Hrvatsku

Za nekoliko godina ćemo se čuditi da nas je i Bugarska pretekla. Sve zato jer čuvamo status quo
Vidi originalni članak

Hajde, pokažite mi tko bi me mogao zamijeniti, upitao je Franjo Tuđman novinara Slobodne Dalmacije negdje sredinom devedesetih. Aludirao je na svoju povijesnu ulogu i na nepostojanje opozicije. Istu tu misao, samo drukčije oblikovanu, izrekao je prije koju godinu Andrej Plenković - “mogu što hoću”. On ima još manje oporbe. Peđa Grbin? Taj se muči s Davorom Bernardićem. Bernardić? Taj se muči s političkom abecedom. Tomislav Tomašević? Taj se muči sa Zagrebom, a mučit će se još četiri godine. I Plenković mu neće olakšati muke, iako zbog toga Zagrepčani čekali na obnovu još par desetljeća. Domovinski pokret? Što je to, koliko njih ima? Tko im je lider? Koliko imaju divizija? Most? Koji most, pelješki? Ljudi su se fino zbrinuli. Sindikati? Gdje su?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • tsunami1966 11.08.2021.

    Rast BDP-a u drugom kvartalu bi trebao biti oko 14 % na godišnjoj razini, ali isključivo zbog niske baze (u drugom kvartalu 2020. BDP je pao 12 %). Veliki novac iz EU NG fondova doista stoji Hrvatskoj na raspolaganju, ali s obzirom na dosadašnju spremnost ove Vlade na promjene veliki su izgledi da se taj novac ne iskoristi na optimalan način. I to je g.Rašeta jasno napisao

  • 11.08.2021.

    g. Rašeta nikako da prihvati činjenicu da Hrvatskoj ide i da je na dobrom putu. Da vlast konačno drži sve konce razvoja. Da je očekivani rast u zadnjem kvartalu i do 14%. Da, to su činjenice, ali nekima je to teško prihvatiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare