To je to što me zanima!

Vlada će platiti odštetu galijotu Jakovini jer su ga teško mučili

Ministra Tihomira Jakovinu, tajnice i ljude iz Ministarstva vanjskih poslova premijer je na izrazito nehuman način otjerao u zvjerske uvjete na Baliju. Tukli su ih veslom
Vidi originalni članak

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 9. prosinca - Premijer Zoran Milanović svečano je u Kvarnerskom zaljevu dočekao bojne otrove iz Sirije. Kratko je porazgovarao sa Sarinom, Somanom i Tabunom. 
- Ovo je dokaz da smo produljili turističku sezonu i na zimske mjesece. To smo uspjeli jer znamo kako provesti ekološki održivi turizam - rekao je Milanović.
- Znamo da su Hrvati u krizi, pa tako ne strahujemo da će bilo kakav incident narušiti ionako tešku depresiju Hrvata - rekao nam je Agens Orange kojem je Vlada uručila turističku povelju Josip Perković, utemeljenu po najpoznatijem svjetskom putniku u Hrvata koji je širio mir, ljubav i toleranciju gdje god su ga hodajući udbovi nosili.

Zvjezdani nadnevak 10. prosinca - Sud je odlučio da se sa slobode brani povjesničar umjetnosti i sakupljač civilizacijskog blaga Nadan Saatchi Vidošević. Ovu su odluku prokomentirali kratko.
G. Saatchija Vidoševića pustili smo da se brani sa slobode da ne bi utjecao na svjedoke u Remetincu - stoji u priopćenju.

Zvjezdani nadnevak 11. prosinca - Liječnički konzilij priopćio je da stanje predsjednika Ive Josipovića stabilno te da obavlja sve svoje državničke dužnosti.
- Stanje predsjednika Josipovića je zadovoljavajuće i oporavlja se. Uganuo je oba članka, članak 8. Ustavnog zakona o nacionalnim manjinama te članak 101. Ustava o mogućnosti predlaganja sazivanja sjednica Vlade - priopćio je Konzilij. Inače, Hrvatima bi bilo jednostavnije da oba predsjednika države, dr.Ivo i profesionalni bivši predsjednik Stjepan Mesić, otvore profile na Facebooku i tamo komentiraju razne događaje jer ionako nikakve koristi od njih.

Zvjezdani nadnevak 12. prosinca - Helsinki Watch tužio je Vladu Republike Hrvatske i premijera Milanovića jer su na izrazito nehuman način na službeni put na daleki Bali otjerali svojeg ministra Tihomira Jakovinu, njegove tajnice i još neke ljude iz Ministarstva vanjskih poslova. 
- Hrvatska Vlada morat će platiti golemu odštetu jer su veslima tjerali ljude da idu na Bali. Postali su galijoti i veslali su do Balija, gdje su bili smješteni u iznimno nehumanim uvjetima. Osim toga, imamo i snimljeno priznanje premijera Milanovića - stoji u priopćenju Helsinki Watcha. 

Zvjezdani nadnevak 13. prosinca - Zavirili smo u mučilište u kojem je jadni ministar Jakovina i njegova svita bezočno zlostavljani. Mučionice su bile velike najmanje 30 kvadrata, mučili su ih u bazenima, morali su gledati zalazak sunca, a najgore je što su morali nazočiti sjednici na kojoj nisu smjeli govoriti. Zbog ovih uvjeta Vlada će platiti račun iz narodne kese jer EU ne da iz svoje.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • jožek2 23.12.2013.

    S velikim cinizmom i odvratnošću se govori i piše o ovom slučaju, sasvim su u pravu svi koji tako pišu i komentiraju,, ali zaboravlja se što je radio Sanader, pa negove kčeri su tako putovale po svjetu sa svojim dečkima i ljubavnicima o trošku poreznih obveznika, čak su i "studirale"sa partnerima na najprestižnijim koleđima u Americi, i još dobivale ogromne đeparce od stotinu tisuća dolar svaka godišnje, i to je bilo u redu i u ime domoljublja., samo malo objektivnosti i poštenja , jer ovaj je ipak putovao na službeni seminar, i sam

  • AntoOpačak 22.12.2013.

    U naguravanju dotičnog došlo je do težih povreda.., zbog i tih razloga mu se produljuje boravak u egzotičnim krajevima.Obavezatno kao pratnju poslat 2 atraktivne tajnice pošto je došlo do oštećenja kičme da mu prave ravnotežu..Ja mislio da nema kičmu.

  • zvone1243 21.12.2013.

    naj omrazeniji politicar

Komentiraj...
Vidi sve komentare