Obavijesti

Kolumne

Komentari 50

Vlada će platiti odštetu galijotu Jakovini jer su ga teško mučili

Vlada će platiti odštetu galijotu Jakovini jer su ga teško mučili
1

Ministra Tihomira Jakovinu, tajnice i ljude iz Ministarstva vanjskih poslova premijer je na izrazito nehuman način otjerao u zvjerske uvjete na Baliju. Tukli su ih veslom

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 9. prosinca - Premijer Zoran Milanović svečano je u Kvarnerskom zaljevu dočekao bojne otrove iz Sirije. Kratko je porazgovarao sa Sarinom, Somanom i Tabunom. 
- Ovo je dokaz da smo produljili turističku sezonu i na zimske mjesece. To smo uspjeli jer znamo kako provesti ekološki održivi turizam - rekao je Milanović.
- Znamo da su Hrvati u krizi, pa tako ne strahujemo da će bilo kakav incident narušiti ionako tešku depresiju Hrvata - rekao nam je Agens Orange kojem je Vlada uručila turističku povelju Josip Perković, utemeljenu po najpoznatijem svjetskom putniku u Hrvata koji je širio mir, ljubav i toleranciju gdje god su ga hodajući udbovi nosili.

Zvjezdani nadnevak 10. prosinca - Sud je odlučio da se sa slobode brani povjesničar umjetnosti i sakupljač civilizacijskog blaga Nadan Saatchi Vidošević. Ovu su odluku prokomentirali kratko.
G. Saatchija Vidoševića pustili smo da se brani sa slobode da ne bi utjecao na svjedoke u Remetincu - stoji u priopćenju.

Zvjezdani nadnevak 11. prosinca - Liječnički konzilij priopćio je da stanje predsjednika Ive Josipovića stabilno te da obavlja sve svoje državničke dužnosti.
- Stanje predsjednika Josipovića je zadovoljavajuće i oporavlja se. Uganuo je oba članka, članak 8. Ustavnog zakona o nacionalnim manjinama te članak 101. Ustava o mogućnosti predlaganja sazivanja sjednica Vlade - priopćio je Konzilij. Inače, Hrvatima bi bilo jednostavnije da oba predsjednika države, dr.Ivo i profesionalni bivši predsjednik Stjepan Mesić, otvore profile na Facebooku i tamo komentiraju razne događaje jer ionako nikakve koristi od njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 12. prosinca - Helsinki Watch tužio je Vladu Republike Hrvatske i premijera Milanovića jer su na izrazito nehuman način na službeni put na daleki Bali otjerali svojeg ministra Tihomira Jakovinu, njegove tajnice i još neke ljude iz Ministarstva vanjskih poslova. 
- Hrvatska Vlada morat će platiti golemu odštetu jer su veslima tjerali ljude da idu na Bali. Postali su galijoti i veslali su do Balija, gdje su bili smješteni u iznimno nehumanim uvjetima. Osim toga, imamo i snimljeno priznanje premijera Milanovića - stoji u priopćenju Helsinki Watcha. 

Zvjezdani nadnevak 13. prosinca - Zavirili smo u mučilište u kojem je jadni ministar Jakovina i njegova svita bezočno zlostavljani. Mučionice su bile velike najmanje 30 kvadrata, mučili su ih u bazenima, morali su gledati zalazak sunca, a najgore je što su morali nazočiti sjednici na kojoj nisu smjeli govoriti. Zbog ovih uvjeta Vlada će platiti račun iz narodne kese jer EU ne da iz svoje.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu