To je to što me zanima!

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!

Konačno smo dočekali novi proizvod SlimCut: produkt koji sadrži 22 prirodna sastojka u patentiranoj formuli. Pročitajte zašto šokira svojim učincima
Vidi originalni članak

Danas je prvi dan kada možete naručiti novi dvojac za mršavljenje, koji se je pojavio na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU. Ako tražite nešto što:

24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete
ubrzava metabolizam
povećava razinu energije

tada ste na pravom mjestu. Pročitajte što sadrži nova SlimCut linija proizvoda.

Što je SlimCut patentirana formula?

1. SLIMCUT KAPSULE

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrže kapsule SlimCut, pomaže vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i kada želite smršaviti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). U prosjeku su smršavili do 6 kg! 

2. SLIMCUT FAT BURNER NAPITAK

Osnova proizvoda SlimCut Fat Burner napitak je patentirani aktivan sastojak Svetol® (ekstrakt zelene kave s jedinstvenim sastavom klorogenskih kiselina) koji je odgovoran za glavni princip djelovanja:

• Snižava apsorpciju glukoze u probavnom traktu.

• Smanjuje razgradnju glikogena (osnovni oblik pohranjene glukoze u stanicama) u jetri i time potiče potrošnju masnoća i masnih naslaga za izvor energije.  

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je slijedeće rezultate:

- 6 kilograma manje u prosjeku
smanjen opseg struka
smanjen opseg bokova
52% povećanje razine energije
53% povećanje općeg raspoloženja

Preporučujemo istovremeno uzimanje kapsula SlimCut i napitka SlimCut Fat Burner. Naime, u tom ćete slučaju imati potpunu kontrolu nad oblikovanjem figure. Sa SlimCut kapsulama gubite težinu, dok sa SlimCut napitkom gubite masne naslage i svoje tijelo oblikujete.  

Naručite 1-mjesečni paket u akciji!

Sensilab SlimCut tek je lansiran na Hrvatsko tržište. Požurite s kupnjom i iskoristite popuste koje imate na raspolaganju. Vjerujemo da za ovako kvalitetan i znanstveno dokazan proizvod akcija neće dugo trajati!

NARUČITE DANAS! SlimCut mini paket u akciji -25% >>

Na Sensilab SlimCut paket imate i 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Idi na 24sata