Obavijesti

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!

Kombinacija za mršavljenje koja šokira znanstvenike!
1

Konačno smo dočekali novi proizvod SlimCut: produkt koji sadrži 22 prirodna sastojka u patentiranoj formuli. Pročitajte zašto šokira svojim učincima

Danas je prvi dan kada možete naručiti novi dvojac za mršavljenje, koji se je pojavio na hrvatskom tržištu, a proizvodi se u EU. Ako tražite nešto što:

24/7 topi masnoće, čak i kada mirujete
ubrzava metabolizam
povećava razinu energije

tada ste na pravom mjestu. Pročitajte što sadrži nova SlimCut linija proizvoda.

Što je SlimCut patentirana formula?

1. SLIMCUT KAPSULE

Patentirana formula Fiit-NS® koju sadrže kapsule SlimCut, pomaže vašoj probavi i ubrzava rad metabolizma i kada želite smršaviti bez promjene životnog stila i prehrambenog režima.

Najbolji dio formule SlimCut Fiit-NS® je u tome da ona ima znanstveno dokazano djelovanje! Dvostruko-slijepa studija koja je trajala više tjedana sprovedena je s ljudima koji imaju povećanu tjelesnu težinu (BMI između 30 i 33,3). U prosjeku su smršavili do 6 kg! 

2. SLIMCUT FAT BURNER NAPITAK

Osnova proizvoda SlimCut Fat Burner napitak je patentirani aktivan sastojak Svetol® (ekstrakt zelene kave s jedinstvenim sastavom klorogenskih kiselina) koji je odgovoran za glavni princip djelovanja:

• Snižava apsorpciju glukoze u probavnom traktu.

• Smanjuje razgradnju glikogena (osnovni oblik pohranjene glukoze u stanicama) u jetri i time potiče potrošnju masnoća i masnih naslaga za izvor energije.  

Rezultati su šokirali znanstvenike!

Iako sudionici u studiji nisu promijenili svoj životni stil, skupina koja je uzimala dodatak prehrani s formulom Fiit-NS®, postigla je slijedeće rezultate:

- 6 kilograma manje u prosjeku
smanjen opseg struka
smanjen opseg bokova
52% povećanje razine energije
53% povećanje općeg raspoloženja

Preporučujemo istovremeno uzimanje kapsula SlimCut i napitka SlimCut Fat Burner. Naime, u tom ćete slučaju imati potpunu kontrolu nad oblikovanjem figure. Sa SlimCut kapsulama gubite težinu, dok sa SlimCut napitkom gubite masne naslage i svoje tijelo oblikujete.  

Naručite 1-mjesečni paket u akciji!

Sensilab SlimCut tek je lansiran na Hrvatsko tržište. Požurite s kupnjom i iskoristite popuste koje imate na raspolaganju. Vjerujemo da za ovako kvalitetan i znanstveno dokazan proizvod akcija neće dugo trajati!

NARUČITE DANAS! SlimCut mini paket u akciji -25% >>

Na Sensilab SlimCut paket imate i 30-DNEVNO JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, možete zatražiti puni povrat novca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa