To je to što me zanima!

Dajte svoj glas za omiljeni kruh i izaberite Kruh godine 2011!

Izbor Kruha godine 2011. je prvi online i offline projekt u Hrvatskoj koji za cilj ima podizanje svjesnosti o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan!
Vidi originalni članak

Izbor Kruha godine 2011. u organizaciji portala Zdrava Krava traje do kraja listopada i odvija se u dva kruga. Prvi krug u kojem smo zaprimili brojne prijave je završen, a stručni žiri je dobio zadatak odabrati finaliste ovog natjecanja.

Tri kruha koja su ispunila očekivanja stručnog žirija i ušla u finale za ''Izbor Kruha godine 2011'' su:  Punozrnati kruh od Stil Pekarne, Kayu kruh od Bio Zrna i Raženi kruh Natura od Zagrebačkih pekara Klara.

Naš stručni žiri je nakon degustacije u Klubu Gastronomada svoj izbor suzio na 5 polufinalista, a odabrani kruhovi su morali odstajati jedan dan umotani u foliju na sobnoj temperaturi kako bi se još jednom provjerio njihov okus nakon 24 sata, a degustaciju možete pogledati ovdje.

Nakon 24 sata napetog iščekivanja stručni žiri ocjenama je dodao i bodove za dan poslije te su se odlučili za tri nominirana kruha koji će se natjecati za titulu Kruh godine 2011.!

Sudjelujte i vi u projektu ''Kruh godine 2011'', dajte svoj glas za omiljeni kruh i tako pridonesite podizanju svjesnosti o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare