Obavijesti

Komentari 0

Dajte svoj glas za omiljeni kruh i izaberite Kruh godine 2011!

Dajte svoj glas za omiljeni kruh i izaberite Kruh godine 2011!
1

Izbor Kruha godine 2011. je prvi online i offline projekt u Hrvatskoj koji za cilj ima podizanje svjesnosti o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan!

Izbor Kruha godine 2011. u organizaciji portala Zdrava Krava traje do kraja listopada i odvija se u dva kruga. Prvi krug u kojem smo zaprimili brojne prijave je završen, a stručni žiri je dobio zadatak odabrati finaliste ovog natjecanja.

Tri kruha koja su ispunila očekivanja stručnog žirija i ušla u finale za ''Izbor Kruha godine 2011'' su:  Punozrnati kruh od Stil Pekarne, Kayu kruh od Bio Zrna i Raženi kruh Natura od Zagrebačkih pekara Klara.

Naš stručni žiri je nakon degustacije u Klubu Gastronomada svoj izbor suzio na 5 polufinalista, a odabrani kruhovi su morali odstajati jedan dan umotani u foliju na sobnoj temperaturi kako bi se još jednom provjerio njihov okus nakon 24 sata, a degustaciju možete pogledati ovdje.

Nakon 24 sata napetog iščekivanja stručni žiri ocjenama je dodao i bodove za dan poslije te su se odlučili za tri nominirana kruha koji će se natjecati za titulu Kruh godine 2011.!

Sudjelujte i vi u projektu ''Kruh godine 2011'', dajte svoj glas za omiljeni kruh i tako pridonesite podizanju svjesnosti o važnosti konzumiranja zdravog i ukusnog kruha svaki dan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb