To je to što me zanima!

Poduzetnici, tražimo vas! Osvojite medijsku kampanju i vrhunsku biznis edukaciju

Pobjednici nagradnog natječaja osvajaju interdisciplinarno obrazovanje kroz Uplift akademiju na Algebri i display kampanju vrijednu čak 100.000 kuna. Mastercard i medijski partner 24sata poduzetnicima osiguravaju put ka uspjehu
Vidi originalni članak

Pandemija je definitivno najveći danak uzela u sektoru turizma i poslovanju vezanom na njega - stradala je sfera ugostiteljstva, hotelijerstva i industrija zabave. U Hrvatskoj se trenutno tisuće poduzetnika bore s oporavkom, a u prilog im idu dobra sezona i rekordan dolazak gostiju na Jadran. No unatoč tisućama stranaca, tržište se u posljednjih godinu i pol nepovratno promijenilo. Novi digitalni alati i znanja, marketinške strategije i put do korisnika nisu više isti kao prije, a poduzetnici se, osim borbe da opstanu, moraju dodatno educirati i prilagoditi novim tržišnim standardima te potrebama klijenata. Kako bi osnažili poduzetnike, koji su ključ oporavka gospodarstva, Mastercard je pokrenuo Uplift.hr  sveobuhvatnu platformu namijenjenu mikropoduzetnicima, malim i srednjim poduzetnicima, u sklopu koje provodi natječaj za odabir stipendista za Uplift akademiju, vrhunsku edukaciju na Algebri prilagođenu baš njihovim potrebama, na koji se mogu prijaviti poduzetnici iz sektora turizma, ugostiteljstva i srodnih djelatnosti. Budući da 24sata aktivno radi na promicanju i edukativnom sadržaju za mikro, male i srednje poduzetnike kroz svoj specijal Kvaka 24, Mastercard je u ovom vrijednom projektu dobio i medijskog partnera. 

Stipendisti i stipendistice su u sklopu Uplift akademije imali mogućnost osvojiti i promotivnu promotivnu display kampanju na 24sata.hr bruto medijske vrijednosti 100.000 kuna (5x100.000 kuna). Dobitnice su Jelena Pavlović Svetina, Nikolina Farčić, Zdenka Majcan, Barbara Ljevar i Kata Barišić. Izabrane stipendistice istaknule su se svojom originalnošću, ali i zalaganjem tijekom sudjelovanja na projektu. Čestitamo dobitnicama! 

Mastercard u sklopu projekta poklanja 32 stipendije za Algebrinu edukaciju prilagođenu potrebama mikro, malih i srednjih poduzetnika,, a 24sata je prepoznao ovaj projekt kao iznimno vrijedan i udružio snage tako što petorici odabranih stipendista osigurava i medijsku kampanju u vrijednosti od 100.000 kuna!

Kvaka24 otkriva gdje je 'kvaka'

Na platformi Kvaka24 donijeli smo niz kvalitetnog i korisnog sadržaja čiji je cilj osnaživanje poduzetnika za sve izazove tržišta kroz koristan, inspirativan i edukativan sadržaj, a suradnjom s Mastercardom i platformom Uplift.hr poduzetnicima omogućavamo i konkretne korake kojima će oplemeniti i unaprijediti svoje poslovanje. 

Jedini sveobuhvatni program za male poduzetnike u Hrvatskoj

Uplift akademija trenutno je jedini kurikulum tog tipa u Hrvatskoj, a nudi program koji je pomno osmišljen u suradnji sa stručnjacima iz Algebre i provodi se online. Seminari koje će pohađati pobjednici Uplift akademije uključuju stjecanje znanja iz raznih sfera važnih za sveobuhvatnu edukaciju u poduzetništvu: 

• Leadership
• Alati digitalne transformacije
• Poduzetništvo i inovacije
• Destinacijski menadžment
• Osnove internet-marketinga
• e-commerce
• Turizam i ekonomija doživljaja
• Fondovi za financiranje projekata i razvoja
• Osnove financijskog planiranja i menadžersko računovodstvo
• Napredne prodajne i cjenovne strategije

Uplift akademiju pokrenuo je Mastercard iz želje da konkretnim aktivnostima pomogne razvoju mikropoduzetništva te malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj, a u prvoj sezoni akademije, 2021./2022., Mastercard će omogućiti stipendije za 32 poduzetnika. Nakon toga edukacija će, uz naknadu, biti dostupna i za javnost. Ukupno trajanje edukacije je 210 školskih sati, a nastava se provodi online, od listopada 2021. do ožujka 2022., dinamikom od dva do tri dana u tjednu. Prijaviti se možete ovdje, a pravila i uvjeti natječaja dostupni su ovdje.

Osim edukacije, pet originalnih prijava od medijskog partnera natječaja, 24sata, osvaja i promotivnu display kampanju u vrijednosti čak 100.000 kn!

Jedina edukacija ove vrste u Hrvatskoj svoj program temelji na modernom pristupu, uzimajući u obzir aktualne tržišne trendove, ali i specifičnosti turističkog sektora. Ove je godine turizam stavljen u fokus upravo zato što je ta grana zadnje dvije sezone pretrpjela velik financijski udarac, a ideja je program kroz sezone prilagođavati aktualnim potrebama tržišta. Edukacija će tako mikro, malim i srednjim poduzećima osigurati sveobuhvatni set znanja i vještina koji će im pomoći da se prilagode i razviju u novim okolnostima.

Svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz područja turizma, ugostiteljstva, uslužnih i pripadajućih djelatnosti mogu do 9. rujna 2021. prijaviti sebe ili svoje zaposlenike na natječaj za stipendije putem obrasca dostupnog na Uplift.hr.

Idi na 24sata