To je to što me zanima!

10 dana intenzivne dijete: J.Lo izbacila i šećer i ugljikohidrate

Jennifer je izbacila sav šećer i ugljikohidrate poput kruha, tjestenine i keksa. U početku je bilo teško, no poslije se naviknula. Nije smjela jesti povrće i voće koje je u sebi sadržavalo svoj prirodni šećer
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

JELOVNIK J.LO: ZA DORUČAK JEDE JAJA, OBOŽAVA MEKSIČKU HRANU...

Kelvin Fernandez, osobni kuhar Alexa Rodrigueza i Jennifer Lopez, otkrio je njenu točnu prehranu odnosno malo intenzivniju dijetu netom prije Super Bowla, piše Woman's Health.

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer Lopez u kultnoj haljini nakon 19 godina: Teško je povjerovati da ima 50 godina!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona je svaki dan jela gotovo istu stvar. Bilo je tu jednostavnih i složenih ugljikohidrata jer smo u doručak, ručak i večeru morali ubaciti različite vrste ugljikohidrata. Ja nikada prije nisam za doručak jeo povrće, ali ova žena je jela jaja s povrćem na tri različita načina i to svaki dan - rekao je Kelvin za Woman's Health.

Jennifer je izbacila sav šećer i ugljikohidrate poput kruha, tjestenine i keksa. U početku je bilo teško, no poslije se naviknula. Nije smjela jesti niti povrće niti voće koje je u sebi sadržavalo svoj prirodni šećer.

Uz prehranu, Jennifer je redovito i vježbala, a ova intenzivna dijeta trajala je 10 dana.

Jennifer je rekla kako je u prvih 24 sata ove dijete otkrila puno o tome što zapravo šećer radi njenom tijelu. Kaže kako bez šećera i određenih ugljikohidrata si gladan cijelo vrijeme.

U tih 10 dana često je jela krastavce, crvenu papriku, tunu i grašak.

Kelvin je jako kreativan što se tiče osmišljavanja obroka budući da kuha za četveročlanu obitelj, pa je jednom prilikom poslužio veliki tanjur s piletinom, rižom i salatom kako bi se obitelj sama poslužila. Očigledno, J.Lo nije bila previše sretna zbog toga. 

- Sutradan mi je rekla: 'Kelvine, poslužio si mi rižu.' Rekao sam joj: 'Ne, ne, bilo je piletine i bila je salata. Ti si zgrabila rižu'. Od tada tanjure slažem pojedinačno - rekao je Kelvin.

Također, Kelvin je rekao Jennifer da ne gleda u tuđe tanjure i tko je što dobio jer će ona imati različito. 

Novi se pristup isplatio, a Kelvin se držao sveukupne zdrave prehrane za Jennifer.

- Ona je tako marljiv radnik. Kad se odluči za nešto, nevjerojatno je koliko toga može postići. Kad želi jesti zdravo, pridržavat će se se toga - rekao je Kelvin.

Međutim, otkrio je i kako J.Lo voli slatko ali ona i dalje nije došla u napast sa slatkim koji u sebi sadrži dosta šećera, već bi se počastila sa slatkišem bez šećera. Ona je vrlo disciplinirana.

S druge strane, Alex je s Jennifer isto stavljen na desetodnevnu dijetu bez šećera i određenih ugljikohidrata. No on kaže kako je svaki dan jeo jaja i avokado.

Jennifer i Alex su na kraju izazvali svoje prijatelje kako bi i oni odradili ovaj teški desetodnevni izazov.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

NEVIĐENE SCENE: J.LO JE MRDALA GUZOM I IZVIJALA SE OKO ŠIPKE

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vx123 07.05.2020.

    Vijest bi bila da izbacila ugljkohidrarte, a ne i šećer. Jednako je tako mogla izbaciti i vodu i tekućine.

  • Lost Cause 07.05.2020.

    Draga Nikolina, šećer jest ugljikohidrat. Osnovni.

  • Ljubica zgzg 07.05.2020.

    Ja kad vidim nju kosa mi se digne do plafona. Iritantna, zaljubljena u sebe do bola, prosjek glas, izgled, talent ali sreće na prodaju! To se zove biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare