Obavijesti

Show

Komentari 27

Jelovnik J.Lo: Za doručak jede jaja, obožava meksičku hranu...

Jelovnik J.Lo: Za doručak jede jaja, obožava meksičku hranu...
7

U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju, kaže bivši kuhar obitelji Jennifer Lopez

VIDEO

Mnoge ljude u svijetu zanima kako se hrani i održava liniju latino diva Jennifer Lopez (50), koja i dalje mami dah prisutnih gdje god se pojavi. Pjevačica nikada ne preskače naporne treninge, ali dio zasluga odlazi i na pravilnu, zdravu i uravnoteženo prehranu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer Lopez prošetala pistom

Pokretanje videa...

01:23

Bivši osobni kuhar pjevačice Kelvin Fernandez radio je za njih dvije godine i za strane medije ispričao je što J.Lo i njezin zaručnik Alex Rodriguez jedu i što uvijek imaju u svojoj kuhinji.

- U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća - kaže Kelvin.

Što se doručka tiče, on je zaobilazan u njihovoj obitelji.

- Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate. Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih - ispričao je kuhar.

Ručak kod kuće nekad preskoče, sve ovisi o njihovim obavezama tog dana, a cijela obitelj večera skupa.

- Veliki su ljubitelji meksičke hrane. Jedan dan u tjednu uvijek je takozvani dan tacosa - kaže Fernandez. Spremište s hranom je uvijek puno zaliha jer ako su Alex i J.Lo na dijeti, bitno im je da nečega ne ponestane kako bi se mogli držati posebnog režima prehrane. 

25th Critics Choice Awards – Arrivals – Santa Monica, California, U.S., January 12, 2020 - Jennifer Lopez
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin