To je to što me zanima!

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

Oni koji imaju malo više iskustva s dugim putovanjima i punim autom djece otkrili su kako organizirati stvari i zabaviti djecu, te 'održati' ih sitima i sretnima tijekom putovanja
Vidi originalni članak

Spremate se autom na put s djecom? Uz masu stvari koje nosite sa sobom, prilično sigurno će auto izgledati kao da se selite. U biti, bez obzira vozite li se nekoliko kvartova dalje na piknik u parku ili se upuštate u neko veliko obiteljsko putovanje, ono će biti puno ljepše i ugodnije ako je vaš auto organiziran. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kuća na kotačima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte ove ideje i 'ukradite' one koje vam odgovaraju:

1. Pripremite vrećicu ili košaricu s grickalicama 

2. Organizator za automobilsko sjedalo - napunite ih bočicama s vodom ili sokovima, grickalicama, omiljenim igračkicama, slikovnicama i ostalim 'potrepštinama' bez kojih vaši klinci ne mogu.

3. Prije nego što napunite gepek stvarima, objesite ovaj organizator i napunite ga sitnicama koje ćete možda zatrebati tijekom putovanja. Prilikom slaganja stvari u gepek, ostavite malo slobodnog mjesta kako biste mogli zavući ruku i uzeti iz pretinaca što vam treba.

4. Umetak za između sjedala u kojem možete držati piće, mobitele, ključeve i sitniš.

5. Tijekom svakog putovanja nastane smeće. Umjesto da završi po pretincima i na podu, ovaj dodatak se lako stavi na sjedala, u njega stavite vrećicu za smeće i sve otpatke bacate u nju.

6. Prva pomoć je već u autu, ali potrebna je i druga osnovna pomoć, poput vlažnih maramica, vatica, dezinficijensa, malih škarica i drugih sitnica koje možete smjestiti u ovaj mali neseser.

7. Strah vas je da će klincima biti dosadno? Pripremite im set za crtanje i bojanje. Još jedna ideja: Pripremite im sapunicu za puhanje balončića u slučaju da zapnete u prometu.

8. Iskoristite prostor između zadnjih sjedala i na naslon za glavu objesite mali organizator za ormar koji ćete napuniti knjigama, stripovima ili bojankama.

9. Imate puno stvari i auto samo što vam nije eksplodirao od njih? Umjesto torbi i kofera iskoristiti vakumske vreće za slaganje odjeće.

Podijelite vreće po članu obitelji, spremite stvari u njih i usisavačem izvucite zrak. Imat ćete puno više prostora u gepeku.

10. Dodatna polica za gepek.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BettyBoop_011 21.07.2021.

    Odlični saveti! Ono što je mene prošle godine spasilo je krovni kofer. Iznajmljivala sam auto kod mms rentacar za putovanje na more, uzela i krovni kofer i oduševila se. Sjajna stvar!

  • MOC JE U ZNANJU 14.07.2021.

    Super predlozi .

  • Vito1 14.07.2021.

    kako bolje organizirati auto ?????????????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare