Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

Oni koji imaju malo više iskustva s dugim putovanjima i punim autom djece otkrili su kako organizirati stvari i zabaviti djecu, te 'održati' ih sitima i sretnima tijekom putovanja

VIDEO

Spremate se autom na put s djecom? Uz masu stvari koje nosite sa sobom, prilično sigurno će auto izgledati kao da se selite. U biti, bez obzira vozite li se nekoliko kvartova dalje na piknik u parku ili se upuštate u neko veliko obiteljsko putovanje, ono će biti puno ljepše i ugodnije ako je vaš auto organiziran. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kuća na kotačima

Pokretanje videa...

Žive u Land Roveru VIDEO

Pogledajte ove ideje i 'ukradite' one koje vam odgovaraju:

1. Pripremite vrećicu ili košaricu s grickalicama 

2. Organizator za automobilsko sjedalo - napunite ih bočicama s vodom ili sokovima, grickalicama, omiljenim igračkicama, slikovnicama i ostalim 'potrepštinama' bez kojih vaši klinci ne mogu.

3. Prije nego što napunite gepek stvarima, objesite ovaj organizator i napunite ga sitnicama koje ćete možda zatrebati tijekom putovanja. Prilikom slaganja stvari u gepek, ostavite malo slobodnog mjesta kako biste mogli zavući ruku i uzeti iz pretinaca što vam treba.

4. Umetak za između sjedala u kojem možete držati piće, mobitele, ključeve i sitniš.

5. Tijekom svakog putovanja nastane smeće. Umjesto da završi po pretincima i na podu, ovaj dodatak se lako stavi na sjedala, u njega stavite vrećicu za smeće i sve otpatke bacate u nju.

6. Prva pomoć je već u autu, ali potrebna je i druga osnovna pomoć, poput vlažnih maramica, vatica, dezinficijensa, malih škarica i drugih sitnica koje možete smjestiti u ovaj mali neseser.

7. Strah vas je da će klincima biti dosadno? Pripremite im set za crtanje i bojanje. Još jedna ideja: Pripremite im sapunicu za puhanje balončića u slučaju da zapnete u prometu.

8. Iskoristite prostor između zadnjih sjedala i na naslon za glavu objesite mali organizator za ormar koji ćete napuniti knjigama, stripovima ili bojankama.

9. Imate puno stvari i auto samo što vam nije eksplodirao od njih? Umjesto torbi i kofera iskoristiti vakumske vreće za slaganje odjeće.

Podijelite vreće po članu obitelji, spremite stvari u njih i usisavačem izvucite zrak. Imat ćete puno više prostora u gepeku.

10. Dodatna polica za gepek.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa