Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

Oni koji imaju malo više iskustva s dugim putovanjima i punim autom djece otkrili su kako organizirati stvari i zabaviti djecu, te 'održati' ih sitima i sretnima tijekom putovanja

VIDEO

Spremate se autom na put s djecom? Uz masu stvari koje nosite sa sobom, prilično sigurno će auto izgledati kao da se selite. U biti, bez obzira vozite li se nekoliko kvartova dalje na piknik u parku ili se upuštate u neko veliko obiteljsko putovanje, ono će biti puno ljepše i ugodnije ako je vaš auto organiziran. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kuća na kotačima

Pokretanje videa...

Žive u Land Roveru VIDEO

Pogledajte ove ideje i 'ukradite' one koje vam odgovaraju:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Pripremite vrećicu ili košaricu s grickalicama 

2. Organizator za automobilsko sjedalo - napunite ih bočicama s vodom ili sokovima, grickalicama, omiljenim igračkicama, slikovnicama i ostalim 'potrepštinama' bez kojih vaši klinci ne mogu.

3. Prije nego što napunite gepek stvarima, objesite ovaj organizator i napunite ga sitnicama koje ćete možda zatrebati tijekom putovanja. Prilikom slaganja stvari u gepek, ostavite malo slobodnog mjesta kako biste mogli zavući ruku i uzeti iz pretinaca što vam treba.

4. Umetak za između sjedala u kojem možete držati piće, mobitele, ključeve i sitniš.

5. Tijekom svakog putovanja nastane smeće. Umjesto da završi po pretincima i na podu, ovaj dodatak se lako stavi na sjedala, u njega stavite vrećicu za smeće i sve otpatke bacate u nju.

6. Prva pomoć je već u autu, ali potrebna je i druga osnovna pomoć, poput vlažnih maramica, vatica, dezinficijensa, malih škarica i drugih sitnica koje možete smjestiti u ovaj mali neseser.

7. Strah vas je da će klincima biti dosadno? Pripremite im set za crtanje i bojanje. Još jedna ideja: Pripremite im sapunicu za puhanje balončića u slučaju da zapnete u prometu.

8. Iskoristite prostor između zadnjih sjedala i na naslon za glavu objesite mali organizator za ormar koji ćete napuniti knjigama, stripovima ili bojankama.

9. Imate puno stvari i auto samo što vam nije eksplodirao od njih? Umjesto torbi i kofera iskoristiti vakumske vreće za slaganje odjeće.

Podijelite vreće po članu obitelji, spremite stvari u njih i usisavačem izvucite zrak. Imat ćete puno više prostora u gepeku.

10. Dodatna polica za gepek.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Želim da svekrva i svekar budu što dalje od moje obitelji, znam njihovu staru mračnu tajnu...'
'BILI SMO BLISKI'

'Želim da svekrva i svekar budu što dalje od moje obitelji, znam njihovu staru mračnu tajnu...'

Nakon što je otkrila detalje iz djetinjstva, žena po imenu Jodie odlučila je prekinuti sve veze sa obitelji supruga koji je već godinama imao depresivne epizode

Opisali su svoj najbolji seks u životu: Sa zaručnikom najbolje prijateljice, bivšom od bratića...
ZANIMLJIVA ISKUSTVA

Opisali su svoj najbolji seks u životu: Sa zaručnikom najbolje prijateljice, bivšom od bratića...

Nikada nisam toliko žudjela za nekim kao tad za njim. Ljubili smo se i dodirivali, kao da smo stvoreni jedno za drugo. Sve je bilo brzo gotovo, ali bio je to najbolji seks ikada, ispričala je jedna anonimna žena
'Otkazala sam svoje vjenčanje zbog gadne istine koju sam slučajno saznala o zaručniku'
ŽIVJELA JE U LAŽI

'Otkazala sam svoje vjenčanje zbog gadne istine koju sam slučajno saznala o zaručniku'

Iako su oboje znali što žele od života, ipak je došlo do nekih neočekivanih situacija koje su promijenile njihovu vezu. Njezinom zaručniku ovo je trebao biti drugi brak