To je to što me zanima!

10 ideja za savršene kremaste juhe - idealne za jesenske dane

Hladne dane najbolje je upotpuniti jednom finom krem juhicom. Za vas smo pripremili nekoliko ideja koje možete napraviti kod kuće vrlo jednostavno
Vidi originalni članak

1. Kremasta juha od gljiva i ječma

Bez obzira koristite li gljive, brokulu ili cvjetaču, povrće je glavni sastojak ovakvih juha. Neka vam uz ovu juhu pri ruci bude hrskavi kruh jer on savršeno pristaje uz ovu kombinaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Kremasta juha od gljiva

Ovu juhu probajte napraviti bez vrhnja koristeći kašu od krumpira koja će dati kremastu teksturu. 

3. Krem juha od buče s malo soka od jabuke

Ovoj juhi sok od jabuke daju slatkoću koja se idealno sjedinjava s bučom. Po želji ukrasite dodatnim grančicama svježeg ružmarina. Kako bi se ova juha zgusnula i bila kremasta umjesto vrhnja upotrijebite svoje omiljeno mlijeko ili jogurt na biljnoj bazi.

4. Krem juha od brokule

Ovaj jednostavni i zdravi recept za juhu od brokule svoj okus dobiva iz mješavine aromatičnog povrća, uključujući poriluk i celer. Blender juhi daje glatku i kremastu teksturu. Uživajte u ovoj jednostavnoj krem ​​juhi od brokule za predjelo ili je kombinirajte sa sendvičem ili salatom za ručak ili večeru.

5. Juha od crvene paprike s pireom od pistacija

Bogato zadovoljavajuća, ova juha slatkog izgleda, napravljena od crvene paprike, zadovoljit će svakog gurmana. Za još bolji okus, u juhu dodajte 1/4 šalice ljuštenih pistacija pomiješanih s 1/4 šalice vode.

6. Juha od tikvice s bundevom 

Ova juha je lagana i ukusna, a teksturu možete postići kokosovim mlijekom ili grčkim jogurtom. 

7. Začinjena juha od cvjetače

Prženi začini čine ovo jelo toplim, bogatim i aromatičnim. Intenzivniju boju možete dobiti ako stavite narančastu cvjetaču.

8. Kremasta mađarska juha od gljiva

Ljubitelji juhe od gljiva, ova je za vas! Krumpir ovu juhu čini izdašnom, a kopar i paprika dodaju puno okusa. Poslužite sa zelenom salatom i toplim kruhom.

9. Juha od brokule i sira

Ova juha dobiva teksturu od kuhanog krumpira i kiselog vrhnja sa manje masti. Dodatan okus tome dat će i sir.

10. Juha od crvene leće i karameliziranog luka

Svježi sok limete uravnotežit će kremastu teksturu. Poslužite sa zelenom salatom ili hrskavim toplim kruhom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 🌺Miris kamelija🌺 13.10.2020.

    Najdraža vrsta juha. Nema od kojeg povrća ih nisam pravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare