To je to što me zanima!

10 stvari u vašoj sobi koje vam sabotiraju dobar seksualni život

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi - na njih mogu utjecati i faktori poput mobitela i lošeg svjetla i više nego mislite
Vidi originalni članak

Ovih 10 stvari može vam utjecati na loš seksualni život: 

1. Mobitel - trebali biste se posvetiti osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfanju i odgovaranju na poruke. 

2. Televizija - ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulijeniti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa. 

3. Prljave plahte - nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svatko tko to primijeti sigurno će razmisliti hoće li se vratiti u vaš krevet.

4. Gomila rublja - nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera. 

5. Boja zidova - jedna britanska studija pokazala je da se ljudi, čije su spavaće sobe obojane u sivo, najmanje seksaju. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama. 

6. Tragovi bivših - bilo kakvi ostaci iz prijašnje veze mogu biti veliki ubojica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide. 

7. Neugodni mirisi - što soba lošije miriši, to su šanse za seksom manje. Logično. Prozračite sobu, promijenite posteljinu,  zavjese i upalite mirisnu svijeću. 

8. Krive stvari na noćnom ormariću - zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća djevojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti ugodno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premjestite u neku drugu prostoriju. 

9. Loša umjetnost - umjesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i djeluje podražajno na osjetila. Također može biti pejzaž, ali ne dosadan. 

10. Fluorescentna svjetla - jednostavno su grozna, niti išta lijepo izgleda pod njima niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi. 
 

Idi na 24sata

Komentari 368

  • Mercedes s klasa 31.01.2017.

    Djevojka : Da li bi me čuvao kao 5% baterije? Momak : Ja bih te odmah napunio!

  • IndodaM 22.01.2017.

    Ne idem za tim glupostima, meni kad se pri*ebe, dovoljno je da u krevetu bude ona i obrijana po mogućnosti.:))

  • kung fu panda 22.01.2017.

    jedino impotencija sabotira dobar keks i to trostruka kad je mek ko duša slomio sve prste i ugrizao se za jezik

Komentiraj...
Vidi sve komentare