To je to što me zanima!

20 ideja za stylish outfite za ove hladne dane koji nam dolaze

Hladniji dani su nam došli te je vrijeme da se i naše modne kombinacije promjene i prilagode vremenu. Za vas smo pripremili 20 inspirativnih ideja za stylish outfite u ovim hladnim danima
Vidi originalni članak

Došli su nam hladni dani, a s time je došlo i vrijeme da izvučemo svoje najdraže odjevne komade za hladne dane. Bitno je da ono što nosimo mora biti stylish, udobno i toplo. Brojni su načini kako izgledati dobro i stylish pri niskim temperaturama, a dosta može pomoći i slojevito oblačenje koje je zadnjih godina veliki hit u svijetu mode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi vam bilo toplo i udobno, a kako biste i dalje izgledali stylish možete kombinirati mom jeans traperice, pulover s gumbićima ili oversized pulover. Kombinaciju ćete upotpuniti s efektnim masovnim čizmama ili martensicama koje i ove godine plijene pozornost svojim retro izgledom. Outfit upotpunite oversized kožnom jaknom preko koje možete prebaciti duži kaput ili možete obući teddy kaput koji je još uvijek u modi.

Ako niste fan pulovera i 'elegantnijeg' izgleda odjevni predmet koji nikada neće izaći iz mode, a vrlo dobro izgleda je majica s kapuljačom. Izgledati ćete sportski ali elegantno. Kako biste upotpunili kombinaciju dodajte sportsku šiltericu ili neku kul kapu. S takvom kombinacijom vjerujte, istaknuti ćete se u masi.

Za vas smo pripremili 20 inspirativnih fotografija i ideja kako biste lakše složili stylish outfit za hladne dane:

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


20.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sky linee 18.10.2020.

    Osam i dvadeset

Komentiraj...
Vidi sve komentare