To je to što me zanima!

21 ideja kako urediti malu sobu za školarca - lijepo i praktično

Donosimo vam inspirativne ideje pa zajedno sa svojim školarcem odlučite kako ćete mu preurediti sobu, i svakako to napravite zajedno. Djeca vole pomagati, posebno kad se radi o njihovim sobama
Vidi originalni članak

Odlično rješenje za male dječje sobe je krevet na kat, a ispod njega radni stol i stolica. Osim što na taj način možete 'ugurati' u sobu vašeg školarca sve što mu je potrebno, ovako uređen interijer mališanima je neopisivo zabavniji od klasičnog.

POGLEDAJTE VIDEO o odgoju djece u Danskoj:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukoliko je krevet ipak na podu, tad ga preko dana prekrijte i nabacajte na njega mnoštvo jastuka pa će se iz kreveta za spavanje pretvoriti u mjesto za sjedenje, čitanje lektire i učenje ili druženje s prijateljima. Pored stavite mali stol i stolicu tako da dijete može pisati zadaću u nekom normalnom položaju.

JEDNOSTAVNIJI NAČIN ŽIVOTA Pet primjera minijaturnih kućica koje imaju sve potrebno za život: 'Stajala me 35.000 kuna'

Na zidove stavite mnoštvo vješalica kukica, na razne dužine i s različitim razmacima - one su vrlo praktične jer se na njih može objesiti školska torba, vreća s tenisicama za školu, vreća s igračkama i druge sitnice.

Postoje i stolovi koji se mogu sklopiti ili izvući, što je odlična ideja za male prostore. Ima i onih kojima se gornja ploča podigne, a ispod se nalazi prostor za pohranu školskog pribora i drugih stvari.

Uvijek gledajte iskoristiti svaki slobodni kutak za neku policu ili kutiju za odlaganje stvari koja ujedno može biti i tabure.

Donosimo vam inspirativne ideje pa zajedno sa svojim školarcem odlučite kako ćete mu preurediti sobi, i svakako to napravite zajedno. Djeca vole pomagati, posebno kad se radi o njihovim sobama.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare