To je to što me zanima!

5 najbezobraznijih znakova: S njima se bolje ne sukobljavati

Nekoliko horoskopskih znakova ističu se po svojoj nepristojnosti i bezobraznosti prema drugima, a isprike im teško padaju. Moraju biti veći diplomati ako žele zrelo rješavati neugodne situacije. Otkrijte koji su
Vidi originalni članak

Ovdje su najveći prekršitelji bontona u Zodijaku:

Strijelac

Strijelci su ljudi koji vole zabavu, ali oni su najgrublji na astrološkoj karti. Neuljudnost je vrlo očita u njihovom ponašanju i povrh toga, uopće se neće ispričati.

POGLEDAJTE VIDEO: Bliži se najdepresivniji dan u godini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Škorpion

Škorpioni ne mare za tuđe osjećaje i reći će što misle, bez zadrške i bez obzira na situaciju. Vrlo često te misli su neugodne i cinične.

ZVIJEZDE SU IM NAKLONJENE Ovaj će znak biti najsretniji, ali i najuspješniji 2021.: Imat će sve!

Blizanci

Smatraju se najnezrelijim horoskopskim znakom i zato ponekad ne mogu kontrolirati svoje osjećaje. Ne mogu podnijeti tuđa osuđivanja, kritiziranja, a najgore je kada im se emocije gomilaju i na kraju eruptiraju u vrlo neugodan ispad. 

Ovan

Ne vole kad ne mogu imati kontrolu u bilo kojoj situaciji. Kad stvari krenu u suprotnom smjeru, postaju bezobrazni te ne biraju sredstva s kojim će vas povrijediti. Oni su jedni od najpoznatijih 'udarača ispod pojasa'.

ZA ONE KOJI IH VOLE Vladavina Jarca: 11 važnih stvari koje morate znati o ovom znaku

Bik

Bikovi su prilično rezervirani, pa ako ih isprovocira bilo što ili bilo koja osoba, neće im ostaviti priliku da budu bezobrazni. Dakle, ako imate prijatelja Bika, dobro razmislite prije nego što ih iznervirate, jer će se salva uvreda te osvete usmjeriti prema vama.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • škorpion1980 08.01.2021.

    Djevicu brzo riješimo.

  • škorpion1980 08.01.2021.

    Svima po zasluzi.Ili nas ima ili nas nema.

  • eho_ 07.01.2021.

    Blizanci znaju biti zločesti.. drski i bezobrazni. Ne podnose da itko više zna od njih i ne vole kada nisu upravu. Pretvaraju se u ohole drznike.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare