Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Vladavina Jarca: 11 važnih stvari koje morate znati o ovom znaku

Vladavina Jarca: 11 važnih stvari koje morate znati o ovom znaku
4

Voljeti Jarca zahtijevat će malo truda s vaše strane, ali isplati se. Ambiciozni su, odlučni, praktični, uslužni, odani i snalažljivi. Kao potencijalni partner Jarca, ovo su ključne stvari koje treba znati o njima

VIDEO

Stvari koje trebate znati ako volite Jarca:

1. Oni su pravi prijatelji

Prije nego što vam postanu ljubavnici, bit će vam prijatelji. Jarac puno daje sebe. Nikad neće tražiti ništa zauzvrat, ali davat će dok ne zaboli, odnosno dok ne vidi da je davanje uzaludno. Ljubazni, velikodušni suputnik je ono što imate kad volite Jarca.

2. Čine se dosadnima samo dok ih ne upoznate

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ponekad mogu ispasti sramežljivi, konzervativni i dosadni, ali to je tek prije nego što vam vjeruju dovoljno da se otvore. Jednom kada ste stekli njihovo povjerenje, oni mogu biti zabavni, spontani i puno zabave.

Fotolia

3. Vjerni su do kraja - onima kojima i sami vjeruju

Jarac očekuje da budete njihova jedina ljubav. Nikada im ne dajte razloga da vam ne vjeruju i oni će i sami biti odani supružnici. Nikada se nećete morati brinuti hoće li zalutati ako to ne učinite prvi.

4. Sve žele na svoj način

Imati partnera koji kontrolira moglo bi zvučati seksi, ali ako i vi volite biti glavni, vas dvoje ćete se sukobiti, a Jarci imaju rogove. Jao! Mogu biti izbirljivi u svemu, od seksa do svog kućnog okruženja i načina pranja posuđa.

Veliki horoskop za 2021.: Što to čeka svaki znak u ovoj godini?
Veliki horoskop za 2021.: Što to čeka svaki znak u ovoj godini?

5. Vrlo su izdržljivi

Jarac je prilično tradicionalan u svojim romantičnim navikama, ali imat će vam osjećaj kao da ste u seksi filmu u spavaćoj sobi. Puni ideja, izdržljivosti i volje, jedni su od najboljih ljubavnika. Možda nisu najkreativniji u tim stvarima, no sve nadoknađuju snažnim libidom.

6. Mogu biti emocionalno osjetljivi

Pripazi s Jarčevim srcem! Znak Jarca ionako može biti melankoličan pa je ljubavnik koji ih može držati usredotočenima na pozitivne emocije najbolji. Ako ih možete nasmijati, bit ćete nagrađeni osmijehom od milijun dolara koji će vam rastopiti srce.

Ilustracije ljubavi

7. O svakom partneru razmišljaju kao potencijalnom supružniku

Jarčevi sve shvaćaju ozbiljno, pa tako i odabir partnera. Čak i ako niste mislili svoju vezu podići na sljedeću razinu, budite uvjereni da Jarac odmjerava vaš potencijal. Koji je vaš potencijal za dugoročnu zaradu? Kakav ćete biti kao roditelj? Kako ćete izgledali kad ostarite? pitanja su koja im prolaze kroz glavu.

8. Uživaju u fazi udvaranja

Obaspite ih svim čarima zavođenja, od cvijeća i darova do izlaska na večere, a cijena im nije toliko bitna koliko trud. No, još je važnije znati da Jarac očekuje da će se vaša pažnja zauvijek nastaviti na trenutnoj razini.

Bit će povrijeđeni ako zaboravite njihov rođendan ili godišnjicu, stoga to izbjegavajte. Naravno, organizirani Jarac je ionako već dodao odgovarajuće datume u vaš kalendar, uz odgovarajuće podsjetnike.

9. Mozak im je najveća erogena zona

Uključite ih s puno razgovora o ozbiljnim temama koje stimuliraju njihov um. Jarac voli pokazati moć svog mozga, a budući da su praktični, možete ih impresionirati čineći isto. Intelekt je tako seksi, zar ne?

Poruka iz 2021. za svaki znak u horoskopu - evo što vam treba
Poruka iz 2021. za svaki znak u horoskopu - evo što vam treba

10. Lako ih je  prestrašiti

Da biste zadobili ljubav Jarca, morate paziti da ih ne šokirati i postupati poprilično 'pravilno'. Žele nekoga bez kostura u ormaru, pa budite ispred svega što bi ih moglo uplašiti.

Sve što je društveni tabu vjerojatno je izvan njihove zone udobnosti, stoga budite iskreni prema njima, pripremite ih - i obavezno im recite sve o sebi, jer će oni to sami ionako saznati.

11. Osvaja ih strpljenje

Jarac će svoju ljubav pružiti ustrajnom ljubavniku. Pokušajte udvaranje održavati što je duže moguće kako biste ih angažirali. Dokazivanje svoje predanosti važno je za vašeg partnera Jarca jer oni mogu biti u punom svom sjaju i najbolji ako se osjećaju sigurno i naravno - voljeno, piše Power of Positivity.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje