To je to što me zanima!

5 namirnica koje stručnjaci za sigurnost hrane nikad ne jedu

Dolaskom ljeta sve su veće opasnosti: Sirovo ili meso pečeno na niskim temperaturama prava je podloga za razvijanje E. Coli i Salmonelle
Vidi originalni članak

Dolaskom ljeta i sve veće opasnosti da putem namirnica u organizam unesemo bakterije koje nam mogu uzrokovati mnoge zdravstvene probleme, stručnjaci za sigurnost i kvalitetu hrane otkrivaju što oni izbjegavaju jesti i zbog čega, piše Večernji list.

O kojim se namirnicama radi?

Sirovo ili slabo pečeno meso

Sirovo ili meso pečeno na niskim temperaturama prava je podloga za razvijanje E. Coli i Salmonelle. Konzumirajući takvo meso, bakterije prolaze kroz probavni sustav i mogu se razmnožiti u organzimu i uzrokovati mnoge zdrvastvene probleme. Meso pecite na visokim temperaturama. Sirovo ili slabo pečeno meso izbjegavam konzumirati, kaže profesorica sa Sveučilišta Pennsylvania Catherine Nettles Cutter.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • maracmarac 05.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zeleni_Zub 05.07.2015.

    Stavite kljuc u bravu 24 časa s tim ovdje

  • zutko 05.07.2015.

    Ovo "ovdje" je vec toliko iritantno da gubim volju uopce otvarati clanke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare