To je to što me zanima!

5 trikova s pištoljem na vruće ljepilo: Spašava papuče, igračke

Vrlo je koristan kada vam obuća proklizava, tepih ne stoji na mjestu, odjeća klizi s vješalica. Također, njime možete začepiti otvore na gumenim igračkama kako voda ne bi ulazila
Vidi originalni članak

1. Odjeća neće kliziti

Koliko puta vam se dogodilo da vam odjeća sklizne sa vješalice? Pištolj na vruće ljepilo će vas u takvoj situaciji spasiti. Sve što trebate napraviti je nanijeti ga na vješalicu u cik-cak uzorku ili kao točkice, pričekati da se osuši, i to je to. Odjeća će stajati na vješalici i neće kliziti.

POGLEDAJTE VIDEO - trik kako sliku lakše objesiti na zid:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Neće ni papuče

Nije baš zgodno hodati kućom i proklizavati, posebno ako se radi o djeci. Ukoliko imaju papuče koje se skližu, i to će spasiti trik sa pištoljem na vruće ljepilo. Nanesite ljepilo na dno papuča i sačekajte da se osuši. Možete biti i kreativni pa ljepilom, recimo, napisati djetetovo ime na svaku.

3. Držat će prostirku za pod

Kao i u prva dva slučaja, i u slučaju prostirke za pod ili klasičnog tepiha, a koji ne stoje čvrsto priljubljeni uz pod, ovaj trik pomaže. Nanesite vruće ljepilo na rubove - to će spriječiti proklizavanje.

4. Ukrasite staklenke

Vrućim ljepilom možete dekorirati staklenke, stvoriti na njima neki uzorak ili napisati nešto - možda što se u njoj nalazi, na primjer, kava, šećer... Nakon nanošenja ljepila, pričekajte da se osuši pa pofarbajte staklenku.

5. Spasite igračke

Pištolj na vruće ljepilo je savršeno kod gumenih igračaka kojim se djeca igraju tijekom kupanja. Svaki roditelj zna da u njih ulazi voda koja s vremenom stvara naslage plijesni iznutra. Da biste to spriječili, začepite rupe na igračkama vrućim ljepilom, prenosi lifeasmama.com.

DA NE ZAPINJETE ZA NJIH 8 savjeta kako sakriti kablove po kući - vrlo jednostavne ideje

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagrebacki Plavi 26.11.2019.

    DiWHY?

Komentiraj...
Vidi sve komentare