To je to što me zanima!

A380 tematski restoran pruža iskustvo leta bez turbulencija

Restoran Special Class ima 600 četvornih metara i interijer je replika Airbusovog. Ugođaj je mnogo luksuzniji nego na običnom letu, a za ulazak ne treba putovnica
Vidi originalni članak

Interijer mlažnjaka savršen je ako želite originalnu večeru, kažu Kinezi koji su tematski restoran Special Class (Ekstra klasa) po uzoru na najpoznatiji svjetski avion A380 otvorili u gradu Chongqing. Za ukrcavanje u avion nije potrebno proći sigurnosnu provjeru, predati prtljagu niti predočiti putovnicu, a kreatori restorana obećavaju gostima večeru bez turbulencija.

Restoran ima 600 četvornih metara, a svi prozori, pomična sjedala, tepisi i osvjetljenje u kabinama napravljeni su kao replika onih u pravom Airbusu A380. Jelovnik je mnogo bogatiji nego standardni avionski menu, a u restoranu radi 18 radnika, uključujući devet stjuardesa koji brinu za zadovoljstvo gostiju.

Iako vrlo inovativan, ovo nije prvi tematski A380 restoran, prvi se nalazi u tajvanskom gradu Tapeiu. U njemu hrana dolazi na originalnim plastičnim pladnjevima na kojima se poslužuje hrana u avionu te nije ni izbliza luksuzan kao onaj u Kini, tvrde gastro kritičari.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • killa 17.05.2012.

    nice

  • burazdanny 14.05.2012.

    http://youtu.be/UEdktObXDXA .......eh ludi kinezi treci na svijetu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare