To je to što me zanima!

Advent na Strossu: Guštajte u čokoladnom vinu i koncertima

Advent na Strossu napravio je sjajnu selekciju i na manjem broju kućica okupio 'velikane' tzv. Street food scene. Među njima su Apululu, Fantastic Food&Drinks, House Of Booze, Habibi i drugi
Vidi originalni članak

Glazbeni program Adventa na Strossu u sljedećih tjedan dana ispunjen je nastupima glazbenih velikana i bendova koji godinama slove za najslušanije domaće izvođače. Svi koncerti na Strossu besplatni su za posjetitelje i počinju u 20:30 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Strossu su nastupili grupa PAVEL, ali i Drago Diklić, jedan od najvećih hrvatskih umjetnika zabavne glazbe. Glazbenik, pjevač, skladatelj. 

U utorak, 17. prosinca Advent na Strossu svojim će nastupom uveličati još jedan glazbeni velikan gospodin Stjepan Jimmy Stanić koji je svoju muzičku karijeru započeo prije više od 60 godina. 

STIŽE I CARICA TEREZIJA Advent u Bjelovaru: Usporedite je li bolje bilo nekad ili danas

Već sljedeće večeri, točnije u srijedu 18. prosinca ljubitelji dobrih koncerata na Strossu će moći pjevati i plesati uz grupu Detour koja je posljednjih nekoliko godina među najslušanijim i produktivnijim domaćim pop izvođačima. 

Advent na Strossu napravio je sjajnu selekciju i na manjem broju kućica okupio „velikane“ tzv. Street food scene (Apululu, Fantastic Food&Drinks, House Of Booze, Habibi...).

Posjetitelji mogu kušati specijalitete libanonske, indonezijske, kineske, domaće i ine specijalitete te sljubiti hranu sa vrhunskim pivama, vinima, pa čak i čokoladnim vinom koje se kao jedini artikl može kupiti na samoj jednoj adventskoj kućici. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 14.12.2019.

    čkoladno vino to još nisam probao

  • anane 14.12.2019.

    Božić je s ovim adventima izgubio svaku svoju car,jer ga komercijala i pohlepa za zaradom sad i na otvorenom uništavaju.Nije meni mrsko toliko kad je neki događaj usko povezan,ali ovo silovanje naroda sa adventom,kucicama,cokoladnim vinom mi je isprazno.Još svaki dan,svaki dan trošenje,šetanje,slikavanje,objavljivanje...Izluđujete nas,nasu djecu pogotovo...Lazirate nesto samo da bi nam na neki suludo nacin izmamili novac.Advent,= čokoladno vino🤦🏼‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare