To je to što me zanima!

Advent: Saznajte sve što se događa u Zagrebu na aplikaciji

Neke od kategorija su Advent, Art Film, Koncerti, Zona za djecu i Klubovi. Osim za Advent, na aplikaciji se može pogledati i ponuda za Novu godinu 2020.
Vidi originalni članak

Za veliku adventsku ponudu dobro dođe aplikacija DiVan koja otkriva što se sve nudi na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu. Na izbor se nudi više od 500 događanja, kroz 12 kategorija na hrvatskom i engleskom jeziku.

Neke od kategorija su Advent, Art Film, Koncerti, Zona za djecu i Klubovi. Osim za Advent, na aplikaciji se može pogledati i ponuda za Novu godinu 2020. te vas može spasiti muke višesatnog ‘guglanja’ najboljeg mjesta za proslavu u Zagrebu.

Maroje Sabljić i Matina Tenžera dvojac je koji servisom Divan.fyi već treću godinu na webu i u aplikaciji izdvaja najbolje od gradske ponude. Tako su ove zime pripremili prvi potpuni digitalni vodič kroz Advent u Zagrebu prilagođen i domaćim, ali i stranim posjetiteljima.

ISPOVIJEST HRVATSKE DOKTORICE 'Dok sam radila u dežurstvu napipala sam kvržicu na dojci'

- Za manje od tri minute korisnik pronalazi događanje i mjesto koje ga zanima. Na izbor mu se nudi više od 500 događanja diljem cijelog grada. I to kroz 12 kategorija - kaže Tenžera, ujedno i voditeljica projekta.

Njihov su vodič kroz Advent u Zagrebu koncipirali tako da i sami korisnici mogu sudjelovati u stvaranju sadržaja te im dojaviti koje neotkriveno mjesto ili događanje bi svakako trebalo posjetiti.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare