To je to što me zanima!

Adventska bajka u najvišem gradu u Hrvatskoj - Delnicama

Za djecu je spremna vožnja kočijom kroz čarobnu šumu, izložba domaćih životinja a tu je i Baka Mraz koja ispunjava želje najmlađima, a organiziran je vlak iz Rijeke
Vidi originalni članak

Ako ne znate kako provesti vikend s djecom i najdražima u Delnicama vas čeka nezaboravna Adventska bajka. Za djecu je spremna vožnja kočijom kroz čarobnu šumu, izložba domaćih životinja a tu je i Baka Mraz koja ispunjava želje najmlađima. 

Blagdanski program koji organizira Turistička zajednica i Grad Delnice u subotu počinje dočekom Tin expressa, vlaka koji iz Rijeke dovozi sve željne svježeg zraka i zabave nakon čega se kočijom možete provesti kroz grad, zastati na adventskom sajmu ili pak produžiti do delničkog klizališta koje je ujedno i jedno od najvećih u Hrvatskoj.

Klizanje je besplatno, a uživati u toj zabavi možete do 21 sat. Predblagdansku zabavu zaokružit će i bogata ugostiteljska ponuda lokalnih specijaliteta i kuhanog vina te sajam rukotvorina i domaćih proizvoda za one malo starije. Inače, Delnice su, kao grad na najvišoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj idealne za vikend bijeg iz smogom zagušenijih Zagreba ili Rijeke.

Ako vam ostane slobodnog vremena možete svratiti do najstarijeg mlina u kraju – Popovićevog mlina iz 1925. godine ili Nacionalnog parka Risnjak koji će oduševiti planinare i šetače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Uni 10.12.2015.

    Meni zao konja

Komentiraj...
Vidi sve komentare