To je to što me zanima!

Ako volite pekarske proizvode, uživat ćete pod svjetlom ovog

Ako volite francuski baget i pecivo brioche ili bougasse, vjerojatno će vam se svidjeti i ova 'kroasan svjetiljka' uz čije ćete svjetlo ogladnjeti dok čitate svoje najdraže štivo
Vidi originalni članak

Bivša pekarica i velika zaljubljenica u izgled, miris i okus kruha i peciva Yukiko Morita, pronašla je inspirativan način da proslavi drage joj proizvode od tijesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO RECEPTI Smućkaj i uživaj: U 10 sekundi do 10 osvježavajućih koktela

Njena se tvrtka Pampshade (od riječi “pain,” što na Francuskom znači "kruh" i eng.,” and “lampshade” što znači "sjenilo za lampe" ili "abažur") bavi prodajom neobičnih svjetiljki koje distribuira po cijelom svijetu, a ako vam ova lampa izgleda kao pravi kroasan, to je zato što i jest.

Naime Yukiko svoje svjetiljke radi sa pravim proizvodima od tijesta i to tako da ih  prvo ispeče pa im izdubi unutrašnjost, koju onda premazuje smolom da spriječi propadanje a na kraju u izdubljeni proizvod stavi LED svijetlo.

Svaku ovu svjetiljku pokreće jedna AA baterija i lako se pali i gasi.

Morita inače radi i svjetiljke od svih poznatijih vrsta kruha i peciva ali za sada, kako piše Apartment Therapy, ovaj kroasan još njeno najpopularnije 'svjetleće pecivo'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 05.08.2019.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare