To je to što me zanima!

Anđelica Miranda Kerr nosit će na grudima 13,5 milijuna kuna

Nakon Adriane Lime, Gisele Bundchen i Heidi Klum, najskuplji grudnjak godine u izradi Victoria Secreta nosit će Miranda Kerr, novopečena majka s divnim poprsjem
Vidi originalni članak

Novi Fantasy grudnjak Victoria's Secreta ima 142 karata bijelih i žutih dijamanata te ukupno 3400 dijamantnih kamenčića, bisera, akvamarina i citrina. A ove godine prvi put nosit će je anđelica Miranda Kerr. Kao vlasnica novog, bujnijeg poprsja (uslijed majčinstva) Mirandu su odabrali za predstavnika najskupljeg ovogodišnjeg komada donjeg rublja, a u njemu će se pojaviti na reviji u studenom te u katalozima. Cijena ovog grudnjaka iznosi 2,5 milijuna dolara ili 13.450.000 kuna.

- Oduvijek sam željela nositi Fantasy Bra i bila sam vrlo uzbuđena nakon što mi je moj agent javio vijest - ispričala je Miranda za Us Weekly. Novi grudnjak predstavila je u New Yorku u srijedu, a prije nje Fantasy grudnjak različitih oblika, cijena i dizajna nosile su Tyra Banks, Heidi Klum, Selita Ebanks i Adriana Lima. 

No ovaj grudnjak nije najskuplji Victorijin proizvod. Gisele Bundchen nosila je 2000. komplet Red Hot Fantasy Bra (seksi crveni fantasy grudnjak s gaćicama) u ukupnoj vrijednosti od 15 milijuna dolara. Zbog svoje vrijednosti ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najskuplje donje rublje. 

Na pitanje kakav je osjećaj nositi ovaj posebni dizajn, Miranda je izjavila: Kao milijun dolara. Ili 2,5 milijuna!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Women 20.10.2011.

    Moram reci muzu da mi ga kupi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare