To je to što me zanima!

Angelica (11) iz Požege lansirala je svoju liniju preslatkih sapuna, a uskoro stiže i parfem

Angelica Legac iz Požege je nedavno pod motom 'Angelica - Zvjezdica u usponu' promovirala svoje mirisne sapune, no to je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se ova svestrana djevojčica bavi
Vidi originalni članak

Angelica Legac (11), učenica je 5. razreda Osnovne škole Antuna Kanižlića u Požegi, te vrsna mlada sportašica koja je odlučila ući u svijet kozmetike. Prije nekoliko dana pod motom 'Angelica - Zvjezdica u usponu' promovirala je mirisne sapune sa svojom slikom i likovima iz crtića.

POGLEDAJTE VIDEO: Svestrana djevojčica Angelica Legac obožava i pjevati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predstavljeni su i sapuni za kućne ljubimce, pse i mačke, svi oni su izrađeni na biljnoj bazi, bez aditiva i konzervansa, s mogućnosti odabira mirisa je po želji. Uskoro bi se na tržištu trebala pojaviti linija parfema pod brandom Angelica, prvenstveno namijenjenih najmlađima. U Hotelu Grgin Dol u Požegi predstavljeni su kozmetički proizvodi koje je Angelica izradila u suradnji s Kućnom radinosti Dinin kutak iz Male Subotice.

- Izuzetna nam je čast predstavit suradnju s djevojčicom, koja ne samo da je vrijedna, marljiva, uporna i dobrog srca, nego je nadarena kako kao sportašica tako i pjevačica - napisali su na svom profilu iz Dininog kutka. Manuella Devčić, njena majka predstavila je kćerkine uratke, a potporu su joj dali sestra i brat, te prijatelji koji su pripremili video prezentaciju. Angelica je svoje goste zabavila, pjevajući pjesme svoje omiljene pjevačice, Maje Šuput.

- Maja je lansirala svoj parfem i obećala je pomoći Angelici u promociji vlastitog parfema. Obje su oduševljene jedna drugom, Maja joj je poklonila slušalice iste kakve i ona koristi, to je mojoj Angelici jedan od najdražih darova – rekla je Manuella. Judo je Angelicina najveća ljubav, u tom sportu do sada je osvojila preko stotinu medalja na raznim natjecanjima, a vlasnica je i žuto-narančastog pojasa.

- Volim judo i tim sportom sam se počela baviti još dok sam bila u vrtiću, sada sam učenica 5. razreda osnovne škole, taj sport meni je najdraži – kaže Angelica, sitna i dinamitna, kako za nju kaže njena majka. Angelica, izuzetno draga djevojčica, temperamentna, otvorena, spremna na razgovor poput puno starijih od sebe.

- Volim sport i pjesmu, sviđa mi se i ovo s kozmetikom. Općenito sam nemirna duha, sve me zanima, samo da mi se pruže mogućnosti da realiziram svoje ideje – rekla je Angelica. Malo tko zna Angelica je rođena u Rijeci kao palčica teška svega 980 grama. Provela je mjesec i pol dana u inkubatoru, jer nije mogla samostalno disati. Ona je šesto dijete u obitelji, koja jako teško živi u podstanarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kimau 06.07.2020.

    Djetetu treba djetinjstvo a ne poslovni svijet i šminka. I onda kad dođe pubertet pitate se zašto ne možete izaći na kraj sa željama koje su nerealne, neprikladne dobi i neispunjive

  • VOLBEAT 03.07.2020.

    Lijepo, ali pošto su ? Ja kupujem veliki tekući za 10 kn

  • mihaela1000 03.07.2020.

    sve je to ok,al čemu djetetu od 11 g takva šminka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare