To je to što me zanima!

ANKETA Jeste li već kupovali s Temua - kakva su vam iskustva?

Sve više ljudi kupuje u web trgovini Temu, jer osim što imaju jako veliki izbor svega i svačega, vrlo su jeftini. Zanima nas kupujete li na toj stranici i jeste li zadovoljni
Vidi originalni članak

Temu nudi velike popuste na mnoštvo proizvoda koji se uglavnom isporučuju izravno iz kineskih tvornica ili skladišta. Također, za kašnjenje paketa daruju 5 eura koje je moguće potrošiti u njihovoj trgovini, a ako roba previše kasni, proglase paket izgubljenim i vraćaju novac bez problema.

NISKE CIJENE 'Temu' vlada online shopping scenom, evo kako su tako jeftini

Neke stvari su im toliko jeftine da su pojedinci prije prve kupovine imali dvojbe - radi li se tu o prevari ili je doista toliko nevjerojatno jeftino? Njihov slogan je 'Shop Like a Billionaire' (kupuj kao milijarder) i doista se čovjek ponekad tako osjeća dok kupuje u njihovoj trgovini. Napunite punu košaru zgodnih stvari, a sve platite nekoliko eura.

Zanimaju nas vaša iskustva. Možete izabrati i više odgovora, ne nužno samo jedan.

 
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 21.02.2024.

    Ima dobrih stvari a ima i smeća, jednom kad skužiš princip onda i uštediš nešto. Generalno je koliko para toliko i muzike, ali ima stvari za koje bih iste kvalitete inače puno više dala. Što se mene tiče, sve preporuke.

  • Ragnar Lotbruk 21.02.2024.

    Ni u ludilu.

  • Zus 21.02.2024.

    Temu je odličan, jedini problem je Overseas Express preko kojeg šalju pakete

Komentiraj...
Vidi sve komentare