To je to što me zanima!

Anthony Hopkins ima beauty vijesti - potpisuje svoj parfem

Slavni 82-godišnji Oskarovac predstavio je parfem, ali i najavio kolekciju elegantnih, smirujućih mirisa za dom, u suradnji s dobrotvornom američkom organizacijom 'No Kid Hungry'
Vidi originalni članak

Anthony Hopkins potpisuje AH Eau de Parfum, kojemu će se uskoro pridružiti i kolekcija mirisa za dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

- Parfem je inspiriran notama za meditaciju te je vrlo smirujući. Arome mijenjaju moje raspoloženje te su mi pomogle, uz hobije kao što su slikanje, glazba i gluma. Sve je to dio moje osobnosti i mog života - izjavio je Hopkins za Vogue.

Koncepcija njegovog parfema bazira se na esencijama kao što su bergamot, cvijet naranče i mošus.

NOVI MIRISI Miješanjem omiljenih parfema do novog - savršenog mirisa

Kolekciju je osmislio u suradnji s američkom dobrotvornom organizacijom "No Kid Hungry", kojoj ide dio sredstava od prodaje.

Anthony Hopkins ovih je mjeseci izuzetno aktivan na društvenim mrežama, ne samo da pleše na TikToku, već predstavlja svoje likovne radove te najavljuje nastavak kreativnog izražavanja i to na području mirisa i parfema.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brucka 22.10.2020.

    Malo sam suradjivao sa organizacijama koji igraju na kartu dio sredstava ide za pomoć siromasnima,gladnima,itd-mislim da je samo fora smora-marketinski trik!Pa ljudi moji toliko se organizacija,firmi,agencija,trgovina,humantara,caritasa itd itd u svijetu bavi stim -da me bas čudi da broj gladnih i nerazvijenih nikad ne opada nego samo raste-prema tome .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare