To je to što me zanima!

Astral daruje talisman i otkriva sudbine hrvatskih vještica

Astral daruje talisman moćne Marijine ruke, otkriva značenja oprosta i sudbine hrvatskih vještica, a na kioscima ga možete potražite već od 25. listopada
Vidi originalni članak

Najbolji i najkvalitetniji astrološki i ezoterijski magazin u Hrvatskoj svoje će čitatelje u studenom iznenaditi i brojnim poklonima. Svi će uz broj dobiti prekrasan i moćan privjesak Marijine ruke koje štiti od uroka i zla, a u život privlači uspjeh i sreću. Ne nose ga uludo i Jennifer Aniston, Madonna, Rihanna, Britney Spears te Heidi Klum. U Astralu ćete saznati i priču o Marijinoj ruci te otkriti zašto je ovaj talisman svet u svim religijama svijeta. Ne propustite i priču o oprostu koji je zalog za prošli, sadašnji i budući život te metodama čišćenja podsvjesnih emocija koje su najčešće glavni krivac za nesretne ljubavi i propale obiteljske veze. Svoj puni potencijal ostvarite uz pomoć moćne Wingwave metode koja jednostavno briše strahove i anksioznost. 

Astral će iznenaditi i pričom o najpoznatijim svjetskim, ali i hrvatskim vješticama koje su inkvizitori mučili u kuli Kamenitih vrata, a spaljivali na Tuškancu. Tu je i zanimljiv vještičji kalendar, koji je upotpunjen magijskim ritualima koje prate izmjenu godišnjih doba. Koliko vremena preostaje do velikih i mogućih apokalipsa te koje su najveće kataklizme već protutnjale Zemljom također pročitajte u Astralu. U velikom intervjuu sa stručnjakinjom za alternativu Vesnom Kuzmom saznajte sve o I Chingu, odnosno Knjizi promjena te kako čovjek može utjecati i mijenjati svoju sudbinu. Kao i uvijek, tu je i najveća astroprognoza za sve znakove Zodijaka te veliki astroprofil Škorpiona, ali i tema o temperamentu svih znakova. 

U Astralu saznajte i kojim metodama možete privući pozitivnu energiju u svoj dom te na koji način otvoriti srčanu čakru koja je na tjelesnom nivou zadužena za srce, a na duhovnom za ljubav. Želite li smršavjeti ili ojačati imunitet, jedite ono što odgovara vašoj krvnog grupi, a za svaku smo pripremili savjete stručnjaka te najbolje i najkorisnije planove prehrane. Otkrivamo i sve tajne i recepte s cimetom, začinom koji jača um, sprečava širenje zloćudnih bolesti i regulira šećer u krvi, a tu su i pronicljivi Mevludinovi odgovori na pitanja koja vas opterećuju i muče. S novim brojem Astrala dolazi i preplata s besplatnom dostavom uz koju ide i praktična torba na dar te popusti mnogobrojnih knjiga (25 posto) i encianovih proizvoda (10 posto) na Mondo.hr. 

Astral na kioscima potražite od 25. listopada po cijeni od 14,99 kn. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • El Tractor 15.02.2015.

    Promocija na najjače...nešto kao oni šta zovu telefonom ili idu po kućama!

  • ŽeljkoKranjčević 23.10.2014.

    Što se talismana tiče:Pozitavan stav Vas može uvjek štitit i pomoči u životu.Ono s čim se slažem u potpunosti:Jedite po krvnoj grupi i bit će te mršavi i zdravi,mnogi moji prijatelji u na taj naćin smršavili.

  • Pametna ovca 23.10.2014.

    Zaštitite se od uroka i zla za samo 14.99:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare