To je to što me zanima!

ASTRAL: Kristali pomažu kod bolesti i stanja - pronađite svoj

Novi Astral donosi vodič kroz terapiju kristalima, analizira sve simbole noćnih mora, otkriva narodne recepte s voćem i povrćem, daruje križaljke...
Vidi originalni članak

Gotovo da ne postoji bolest ili stanje kod kojih određeni kristal i tehnike kristaloterapije ne mogu pomoći, tvrdi za Astral Drago Repac, licencirani bioterapeut i reiki majstor. U najnovijem broju donosimo vodič kroz najmoćnije ljekovite kristale: kako se biraju, čiste, pune, programiraju i nose, od čega nas sve mogu zaštititi te kako iskoristiti njihovu energiju. 

Potražite novi broj Astrala na svim kioscima za samo 16,99 kuna!

Osim priče o moćnim darovima iz Zemlje, za vas smo pripremili i više od sto prirodnih, a ljekovitih recepata s grožđem, maslinama, kupinama, lubenicama i dinjama, jer danas je sasvim jasno da hrana nije samo hrana, nego i lijek, ako se pravilno koristi. 

Priču o hrani upotpunila je i terapeutkinja u ajurvedskom centru Somalata Ivana Petrušić, autorica knjige “40 dana – vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja”. Za Astral je otkrila zašto onaj koji jede s nogu razgovara s bogom smrti, kako pravilno jesti, koji su najbolje namirnice i okusi ajurvede te kako utjecati na svoju doshu. 

U Astralu analiziramo i noćne more, te donosimo objašnjenja najčešćih simbola u ovim uznemirujućim snovima. Naša Astrologinja Vesna Narat donosi mjesečnu astroprognozu za sve znakove za rujan, te astroprofil vladajuće Djevice, ali i u temi o astrokompleksima otkriva sve slabosti znakova. 

Astrologinja Julijana Oremović pak objašnjava što nam donose dvije pomrčine u rujnu, ali i zašto su pomrčine bitne u astrologiji. Ne propustite i temu o obrambenim mehanizmima duše i osobnosti za koju je zaslužna psihoterapeutkinja Iva Stasiow iz Centra za psihološku pomoć, zatim priču o odgoju djece, inteligenciji i jogi protiv nesanice i glavobolje, a donosimo i recepte s morskom i himalajskom soli te Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Cukrena 30.08.2016.

    Pošto ih treba ''održavati' odmah znam da to nije za mene..

  • montello 30.08.2016.

    nije dokazano da kristali liječe

Komentiraj...
Vidi sve komentare