To je to što me zanima!

Astral razotkriva tajnu trećeg oka i postojanja indigo djece

U novom broju Astrala očekuju vas astro prognoze za rujan, veliki profil vladajućeg znaka Djevice, tajne trećeg oka, kao i jesu li indigo djeca tu da spase čovječanstvo
Vidi originalni članak

Novi broj Astrala, najbolji astrološki i ezoterijski mjesečnik u Hrvatskoj, donosi najdetaljniji rujanski horoskop za sve znakove, kao i veliki astroprofil Djevice, vladajućeg znaka. U Astralu pročitajte sve o mističnim prokletstvima koja su mijenjala tijek svjetske povijesti i otkrijte tajne tradicionalnih oblika liječenja Indijanaca. 

Želite li saznati nečiju osobnost, naučite vještine morfopsihologije, vještine koja karakter čita iz crta lica te otkrijte što brojevi koji vas okružuju govore o vama. Upoznajte nove generacije - indigo djecu, kristalnu djecu i djecu duge i otkrijte koja je njihova misija na Zemlji te saznajte sve što niste znali o trećem oku, središtu duše.

Astral donosi i egipatski horoskop, kao i zodijak za bezbrižne školske dane, a tu su, kao i uvijek, pisma balkanskom Nostradamusu, koji pomaže riješiti vaše životne probleme. 

Potražite novi broj Astrala na svim kioscima po cijeni od samo 14,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miladraga 22.10.2013.

    pišite više o indigo djeci

  • WOMANIZER 02.09.2013.

    kakve su to gluposti?

  • Hasenfefer 02.09.2013.

    ja ne vidim ni na prva dva kak spada

Komentiraj...
Vidi sve komentare