To je to što me zanima!

Astral vam daruje Lenormand karte za proricanje i novi vodič

Karte madame Lenormand na dar zajedno s velikim vodičem za karte, fatimske tajne, magične biljke za stan, najbolji pripravci za cirkulaciju, Mevludinovi odgovori...
Vidi originalni članak

Madame Lenormand iz svojih je karata osobno proricala Napoleonu i Robespierreu, a novi Astral ih daruje svim čitateljima. Majstorica tarota i Lenormanda Branka Sarajlić pripremila je veliki vodič za karte koje darujemo svim čitateljima. Analizira i objašnjava svaku od 36 karata, otkriva najbolje tehnike otvaranja, slaganja i gledanja, te druge tajne svog zanata. 

Osim toga, u novom broju Astrala donosimo i veliki vodič kroz najbolje biljke za stan koji je pripremila dip.ing. agr. Barbara Mirošević, čija je uža specijalnost vrtlarstvo i oblikovanje pejzaža te feng shui majstorica Lana Anderson. 

U Astralu saznajte i sve o fatimskim tajnama i putnicima kroz vrijeme, ali i tajnama šamanizma te tajnama mozga. 

Ne propustite i veliku mjesečnu astroprognozu za sve znakove zodijaka te veliki profil vladajućeg Škorpiona, a analiziramo kakav karmički poziv sa sobom nosi svaki horoskopski znak. 

Ako vas zanima zdravlje, ne propustite priču o pripravcima za jačanje cirkulacije, jesenskoj kuhinji te jogi za jača i fleksibilnija koljena i kukove.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kosanoviczvjezdana.zg@gmail.co 19.08.2021.

    Pozdrav gdje se mogu naručiti besplatne Ledorman karte molim Vas odgovor ima li tko kome netreba 0992222818 Zvjezdana

Komentiraj...
Vidi sve komentare