Lifestyle

Komentari 120

Radi u seks trgovini i vidio je svašta: 'Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima'

Radi u seks trgovini i vidio je svašta: 'Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima'

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Nije sramota imati seksualne želje ili otići u trgovinu seksualnih igračaka kako bi otkrili što će vam najbolje odgovarati. Ali Amerikanac Payton Dow, bivši radnik u seks shopu, otkriva i kako se neki kupci previše opuste pred osobljem, kao i neke od najčudnijih stvari koje je vidio dok je tamo radio sedam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prosidba

Biti zaprošen u seks shopu nije na vrhu popisa mjesta zaruka iz snova većine ljudi - ali to ne znači da se to ne događa.

- Jedan tip je jednom došao u dućan, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a onda je zaprosio svoju djevojku - prisjetio se Payton na TikToku i dodaje kako je pristala.

Previše im je udobno

Čini se i da neki kupci zaboravljaju da seks trgovine nisu njihov dom i dijele previše informacija s radnicima. 

- Jednom je žena došla kupiti čep za stražnjicu i pomislio sam da će to biti kraj naše interakcije. No, šokantno, uzela je svog dečka i izvadila čep koji je imao i zamijenila ga novim, točno ispred mene - prisjeća se. Ležerno je stavila stari u kutiju od onog kojeg je upravo kupila i stavila je u svoju torbu.

Jednom se žena skinula i pokušala staviti bateriju u 'sebe' kako bi se mogla 'napuniti' točno usred trgovine.

Muškarci uvijek pretjeruju

Jedan tip je ušao i pitao može li zalijepiti dva kondoma ogromne veličine.

- Muškarci su razdraženi kada imaju samo 'mrkvicu' - objašnjava Payton te otkriva još jedan primjer prekomjerne kompenzacije kod tipova, a što nije završilo tako dobro.

Rekao je kupcu da uzme samo jednu 'tableticu' svaka tri dana, a ovaj je popio tri točno ispred njega, a zatim otišao iz trgovine.

- Ubrzo nakon što su nastupile posljedice, vratio se i rekao mi da sam bio u pravu i otišao na hitnu - dodaje Payton.

Upucavanje

- Jedan starac je zapamtio moj raspored i dolazio je svaki dan s bocom pića u nadi da ću ići kući s njim - kaže Payton. 

Otkrio je i da su mu neki kupci pokušali ponuditi gotovinu da učini nešto njima ili za njih, a obično su to bile niže ponude, što je bilo dodatno uvredljivo za njega.

- Rad u seks trgovini ne jamči neželjene fotografije niti znači da me možete zavesti - objasnio je Payton.

Najčitaniji članci