To je to što me zanima!

Atraktivni crni aduti: Od štikle do male crne haljine i perja

Tamna je varijanta chic za dan, ali u večernjoj sferi ima čitavu paletu elemenata. Najbolji elementi su oni izražajni, s pričom, koja nam daje ženstveni ili pak grunge look
Vidi originalni članak

Modni elementi čine igru, a dizajneri se trude da ona bude zabavna. Čak i mala crna haljina ima svoje raskošno, večernje lice, podnosi brojne detalje.

Upravo ta bezbojnost donosi maloj crnoj haljini veliku stilsku moć, pa su tu razne siluete i forme, od strukirane do one s naglaskom na otvorena ramena. U kombinaciju ulaze super visoke štikle, obožavaju ih dame kad idu na party.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među čarobne modne elemente ubrajaju se i perje te til, ukrašeni kristalima za poseban dojam. Modni se autori inspiriraju teatralnim stilovima, dostojnima kazališne pozornice.

OUTFIT DANA Kratka crna jakna s kragnom: Odgovara uz sve kombinacije

Osim prave, i umjetna je koža u svijetu tamnog stila, ističe se na uskim krojevima koje je moguće nositi u svim sezonama.

JER IH TREBAMO Priča o džepovima - različiti su na muškoj i ženskoj odjeći, a često su samo ukrasni element

Već desetak godina modna kuća McQueen predlaže zakovice na crnim cipelama i torbicama, postao je to pravi adut za večernji look.

VELIKI MODNI POVRATAK Dizajner Zoran Mrvoš: 'Modna industrija je nemilosrdan posao'

Prsluk od odijela ove je godine postao samostalni komad, a sada ćemo ga uvesti u nešto više slojevite kombinacije. Ispod može ići neka raskošna košulja ili bluza ili čak ovaj mali prsluk možete nositi solo - na fora grudnjak ili top.

Čizme su grunge, osim danju na traperice, isprobajte ih navečer na malu crnu haljinu. Dobit ćete cool, modernu modnu formulu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • BabaYaga 08.12.2023.

    Fale još šljokice 😁

  • .dida. 08.12.2023.

    Nemam nikakav prigovor 😁

  • kad mali mis zeli biti pacov 08.12.2023.

    Nisam ljubitelj crnog .

Komentiraj...
Vidi sve komentare