To je to što me zanima!

Automehaničarka: 'Obožavam svoj posao, ali mi neki ne daju auto na popravak jer sam žena'

Nathalie se svakodnevno bori s predrasudama na poslu jer je žensko, pa neki muškarci odbijaju njezinu uslugu: 'Pokušavaju flertati samnom i govore mi da će oni meni pokazati posao'
Vidi originalni članak

Nathalie Hope je automehaničarka koja je svojim pričama s posla uspjela prikupiti više od 35,000 pratitelja na TikToku, no kako kaže, na poslu joj nije uvijek bajno. Naime, mnoštvo klijenata odbija njezinu automehaničarsku uslugu samo zato što je žena.

- Neki stariji muškarci mi kažu da će radije pričekati nekog muškog da im pogleda auto - ispričala je u jednom od videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz klijente koji ju odbiju, mnoštvo je onih koji ju zamijene za recepcionerku ili blagajnicu u servisu.

Nathaie obožava aute i tvrdi da o njima zna sve, no i dalje muškarci kad dođu kod nje u servis tvrde da su upravo oni ti koji će nju naučiti pojedine dijelove automobila te kako ih popraviti.

- Pokušavaju flertati samnom i govore mi da će oni meni malo pokazati posao - kaže.

Unatoč seksističkim komentarima s kojima se bori svakodnevno, kaže da ju najviše podržavaju žene:

- Kažu mi da ne odustajem i da nastavim sa odličnim poslom zbog drugih žena - rekla je Nathalie, a još neke automehaničarke su joj komentirale videe:

- Mogu potvrditi sve, i meni je upravo tako - kažu.

ZAVRŠILA VOJNU OBUKU Elizabeta II. školovala se za automehaničarku i vozačicu, znala je sama promijeniti gume

Nathalie je ispričala da joj je mnoštvo žena zahvalno što radit svoj posao im uvijek muški automehaničari pokušaju izvući više novca nego je to potrebno za popravak.

- Samo nastavi, spašavaš nas - komentirale su.

Nathalie obožava automobile, pa se često snima kako vozi, te tvrdi da joj odlično ide.

@natalie.hope98 wait for it #JDAirMaxMode #carsoftiktok #cargirl #foryou #fyp #drift ♬ FOLLOW ME MIKUULSTANCE - Mikuulstance
Idi na 24sata

Komentari 54

  • DobrilaStipičić 20.02.2023.

    Kad su ficeki bili hit bili smo na putu kroz karlovac i ostanemo na cesti .Prokuhao i trebala generalka motora ,glave sto se i ne usudim komentirati jer nisam upucena.Potrazimo mehanicara i bila je preporuka majstora invalida bez ruke a pomagala mu je kcerka .....bili smo malo u nevjerici da ce to bit kako treba.....otisli smo za Split busom i dobijemo poziv za par dana da je posao gotov i treba uzesti auto. Bili smo prezadovoljnim radom i cijenom te svake pohvale djevojci koja je nasljedila oca u radu i volila bih da se javi jer je to bilo unazad 50 god. Pitam se zasto skepsa jos uvijek to nije za zene ,?

  • Pig Benis oOo 20.02.2023.

    To su gluposti - ako je u nekom normalnom servisu - nitko ni ne zna tko mu radi na autu. Jer posao ide onom tko je u njemu najbolji ili je pokretna traka. I jos nesto - zene imaju prednost kod piplavih poslova jer generalno imaju manje ruke pa se mogu zavuc u tesko dostupna mjesta. A da ima budala - ima. Tako je kad radis s ljudima.

  • k1d666 20.02.2023.

    ona je eventualno kćer od vlasnika automehanićarske radione...i na ovaj naćin ju promovira

Komentiraj...
Vidi sve komentare