To je to što me zanima!

Baš cool: Harry Styles postao ikona novih hipija i boho stila

Polako, ali sigurno, slavni pjevač postaje ikona mode, a od favorita su mu trenutno lude sedamdesete, hipi majice, kukičani krojevi i ultra šareni komadi, uz dugačke ogrlice
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kukičane kapice više nisu za bakice, nose ih mlade djevojke

Popularan pjevač Harry Styles zna da je imidž bitan, baš kao i njegova glazba, naročito u današnje vrijeme kad je scena stilizirana do krajnjih granica i pazi se na svaki detalj. U svemu tome on postaje moderan hipi lik, koji ne samo da radi kampanje za Gucci, već nosi kukičane stvari, obožava boho stil i općenito evocira dane Woodstocka. Nove outfite otkriva u spotu "Watermelon Sugar".

Harry je utjecajan, jer platforma Lyst javlja da je gotovo odmah nakon objave njegova spota, u ponedjeljak 18. svibnja, porasla pretraga robe i stvari s motivima lubenice i sličnim detaljima, objavio je Pure Wow.

Među omiljenim kombinacijama su mu košulje s ovratnikom u špic te starinski pleteni prsluci.

ART PROJEKT Dizajner rastavio tenisice na dijelove i izradio maske za lice

Njegov stil kao da je stigao vremeplovom iz sedamdesetih, pa slavni kovrčavi glazbenik rado nosi trapezice, lude sunčane naočale i super šarene majice, a sve skupa zaokruženo je dugačkim ogrlicama sa šarenim aplikacijama.

RETRO LOOK Kako nositi hit ljeta: Narukvica na gležanj na 10 stilskih načina

Ekipa u videu podržava njegov stil, a sve skupa podsjeća na retro stilove koji su u sedamdesetima razbili klasičnost i monotoniju uštogljenih stilova i sređenog izgleda te povele svijet u neka šarenija vremena.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kukičane kapice više nisu za bakice, nose ih mlade djevojke

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare