To je to što me zanima!

Bez photoshopa: Lady GaGa u novoj kampanji pokazala sve!

Lady Gaga je u veljači 2018. godine pokrenula svoj beauty brend Haus Beauty i nedavno su izbačene prve slike s kampanje. Malo je reći da su obožavatelji oduševljeni s njima
Vidi originalni članak

Prve slike iz Haus laboratorija su objavljene, a na fotografijama je jasno da GaGa izgleda skroz prirodno, bez imalo Photoshopa.

Do sada su izbačene samo četiri slike, dvije prikazuju Lady GaGu s platinastom plavom kosom i dramatičnom šminkom. Ali nije šminka ta koja je oduševila obožavatelje.

Instagram profil Trendmood1 podijelio je slike kampanje, a komentari su se najviše doticali neobrađenih fotografija:

- Sviđaju mi se promo fotografije jer nisu pretjerano izmijenjene! Možete potpuno vidjeti njezine prirodne crte lica i pravu teksturu kože - glasio jedan komentar.

- Ona prodaje kozmetiku, ne Photoshop. Ikona - napisao je jedan obožavatelj.

Ostali komentari isto su isto bili usredotočeni na njezin prirodan izgleda bez trunke Photoshopa. Svim obožavateljima se to jako svidjelo i vidi se da su ponosni na nju, jer ne reklamira izgled plastične lutke, već prirodno lice s mrljama i raznim nedostacima koji osobu čine jedinstvenom. 

U kolovozu 2018. Urban Decay je isto na fotografijama svoje kampanje pokazao pravu teksturu kože modela na svom Instagramu i čini se da se Lady Gaga vodi tim primjerom, a koristi i minimalno uređivanje slika na svojim modelima. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Judita👥 08.07.2019.

    To što je ona pokazala pokazale su i mnoge druge 😉to više nije nikakav bauk

  • 08.07.2019.

    Žena ima u glavi, pametna i zna to iskoristit. Talentirana, možda nema onu klasičnu lipotu, al brate nije ni ružna, bar meni. Izjavila je da su joj predlagali da smanji nos, al je odbila. Za moj pojam je skroz ok. Kraljica i to ne može niko osporit.

  • _Varešak_ 07.07.2019.

    Sve to što je pokazala je već viđeno i to nebrojeno puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare