To je to što me zanima!

Bili ste na putovanju? Napišite nam sve što vam se dogodilo

Šaljite nam svoje dojmove s putovanja, nepoznate zamke koje vrebaju, što vas je oduševilo i što svakako treba vidjeti. Sve najbolje recenzije ćemo objaviti!
Vidi originalni članak

Ništa nije bolje od provjerenih informacija o putovanju na koji krećemo, mjestima koje svakako treba vidjeti kao i malim zamkama koje se kriju u gradovima koje posjećujemo. Upravo iz osobnih iskustava putnika učimo najviše o cijenama, smještaju, uštedama i dobrim mjestima za izlazak. Do sada smo objavili nekoliko osobnih putovanja u London, KinuSarajevo, Indiju, Tunis, Vijetnam i na Vis, a sada tražimo vas! 

Šaljite nam svoje recenzije s putovanja na kojima ste bili i podijelite dobre savjete, avanturistički duh i strast za pisanjem. Svoje recenzije šaljite na mail mojeputovanje@24sata.hr

Otkrijte nam kako vam je prošao put, je li sve bilo u redu s prijevozom, može li se uštedjeti na njemu, kakav vam je bio smještaj (jeste li pogodili ili ste se razočarali), kakav je mentalitet domaćina te što vas se najviše dojmilo (određeno mjesto u gradu, hrana, ljudi ili jednostavno pogled). Šaljite nam i vaše fotografije s putovanja kako bi svima zorno predočili svoje iskustvo te tekst s maksimalno 3600 znakova. Sve najbolje objavljujemo! 

Vaša recenzija naći će se i na našoj karti svijeta u rubrici Putovanja gdje su označena i sva ostala "Moja putovanja"!

Dijeleći iskustva s putovanja učimo svi, razmišljamo pametnije i što je najbitnije - na destinacijama se provodimo bolje! 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 2xklik 09.09.2012.

    od zagreba do orebiča prešao 700km autobusom za 220kn i onda me doceka u orebiču da vikendom ne voze okolni autobusi (u sezoni ukinuli autobuse vikendom)) i kaj sad sjednem u taxi i vozim se tih 9km za cijenu 250kn pa mislim si da ja nisam LUD....

  • evome 07.09.2012.

    Copycats!!!

  • Vitaminnnnnnnn 07.09.2012.

    Ja neki dan uzo godišnjii.Odem malo van iz stana i nakon otprilike 10 sati provedenih u birtiji izlazim van karamboliran od cuge i htjedoh podragat nekog cucka u prolazu a frajer mi skoro pol ruke odgrizo.Nemam pojma kak cucak izgleda jer sam bio pre rasturen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare