To je to što me zanima!

Bivši ljubavnik bio je bolji nego sadašnji, priznaje trećina žena

One kojima nedostaje seks s bivšim ne žale što im on nije postao životni partner, jer za muža su im bitnije kvalitete poput vjernosti, odanosti i očinskih kvaliteta
Vidi originalni članak

Žene su više nostalgične u promatranju svojih prošlih veza i oko 38 posto njih priznaje da im je seks s bivšim partnerom bio bolji nego seks koji imaju sa sadašnjim. Isto to priznaje oko 29 posto muškaraca, pokazala je studija britanske tvrtke Lovehoney na 1100 ljudi.

- Žene se često ne udaju za muškarce s kojima su imale najbolji seks u svom životu. Razlozi za brak kod žena su razumni jer se one koncentriraju na odanost, vjernost i potencijal muškarca da bude dobar otac  - komentirala je studiju poznata seksualna terapeutkinja i autorica brojnih knjiga, Tracey Cox.

Objasnila je kako žene ne žale zbog toga što im muškarci s kojima su se odlično slagali u krevetu nisu postali životni partneri, no ipak im nedostaje taj dobar seksualni aspekt veze s njima.

Rezultati ove studije pokazuju kako su žene postale otvorenije u priznavanju svog nezadovoljstva s trenutnim seksualnim životom, otkrili su istraživači za Daily Mail. 

Oba spola su priznala kako je njihov seksualni život postao kvalitetniji s vremenom. Tek oko sedam posto žena i muškaraca kao najboljeg ljubavnika u svom životu smatra svoju prvu ljubav, a za više od 90 posto njih seks za jednu noć nije ni približno dobro iskustvo kao seks sa stalnim partnerom. 

Eksperimentiranje u seksu

Oko 26 posto muškaraca voljelo bi u seksu isprobati nešto što dosad nisu, dok su žene još uvijek konzervativnije u tom pogledu te bi isto željelo njih 17 posto. Seks-igračke također su primamljivije muškarcima nego ženama, no ipak se sve više parova odvažuje na korištenje takvih pomagala kako bi obogatili svoj ljubavni život.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • pericabrzić 24.09.2012.

    So not true!!!!! Its got to be perfect,and now it is!!

  • mamba43 22.09.2012.

    Nakon 20 godina lošeg braka i još lošijeg sexa, i jako malo općenitog iskustva sa još lošijim predznakom, iman nešto savršeno dobro..i emotivno i tjelesno se podudaramo. Predobro....

  • ostvaren 22.09.2012.

    e pa da je bio toliko dobar, ne bi bio bivši :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare