To je to što me zanima!

Bližim se 40. godini, a još ništa u svom životu nisam postigao

Muškarac u srednjim godinama traži pomoć Mevludina jer se osjeća kao da mu je sve u životu u blokadi. Nije našao ljubav, posao koji ga ispunjava, a nije se ni osamostalio. Kako dalje?
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

Nedavno sam napunio 39 godina, a sve mi je blokirano. Nisam se uspio ni situirati, osnovati obitelj, upoznati srodnu dušu, a nekolicina prijatelja, ako ih se još usudim nazvati tako, pokušavaju i stalno mi rade neke probleme i podlosti.

Završio sam i fakultet, nije bilo lako, pa bih volio raditi nešto kroz život što bi me ispunjavalo.

Jedini izlaz iz stresa pronalazim u sportu, čitanju literature, kao i proučavanju zrakoplova, što me opušta. Nemam više smisla za neki život, kao ni odgovor na ovu agoniju kad će više nešto krenuti nabolje. Hvala na savjetima

šifra: novi život

Odgovor:

Sad trebate poraditi na većem samopouzdanju. Vidim da ste dopadljivi i muževni, svaka žena bi vas poželjela. Nije dobro o sebi imati loše mišljenje i padati u apatiju, pokušajte to promijeniti.

Vidim vam stabilnu, finu i dobru djevojku. Imala je i ona potežak život. Bit će iskrena i vrlo otvorena. Počet ćete se družiti te vidim da će se roditi ljubav i bit ćete zadovoljni.

Promjene na poslu za sada ne vidim, tek krajem iduće godine. Isto tako, vidim vam brak i djecu te da ćete biti uzoran suprug i roditelj. Na vama nema uroka. Radite na samopouzdanju i krenut će vam.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • maristra9 03.12.2018.

    Padnem samo od slatkog umora i to veoma rijetko, no opet se dignem bez ičije pomoći.;)

  • mily 03.12.2018.

    samo samopouzdanje može riješiti ove ,,probleme,,

  • 03.12.2018.

    pomakni se s mjesta i kreni da nešto ipak postigneš

Komentiraj...
Vidi sve komentare