To je to što me zanima!

Bodi je savršen komad za večernji izlazak, ali i za posao

Klasičan elastični bodi u neutralnim bojama odlično paše na traperice uz predimenzionirani sako ili ispod odijela, a bodi od čipke daje dozu glamura i elegancije za večernju varijantu
Vidi originalni članak

Skidamo se iz jakni i kaputa, a to znači da bodiji bez rukava postaju neizostavan dio svih modnih kombinacija. Možete ih nositi samostalno ili ispod veste ili sakoa. Iz tog razloga su omiljeni dio poslovnih kombinacija jer postoje i varijante s rukavima.

Malo otvorenije varijante za večernji izlazak ili kavu na suncu dat će vam dozu komfora, ali prilagođen visokim temperaturama.

Klasičan elastični bodi u neutralnim bojama odlično paše na traperice uz predimenzionirani sako ili ispod odijela, a bodi od čipke daje dozu glamura i elegancije za večernju varijantu.

Ostavljamo crnu i sivu te nosimo vedre boje poput crvene i ružičaste koje podignu svaku odjevnu kombinaciju i odražavaju šarenilo procvjetale prirode.

Uzorci su također u modi, već svima dobro poznati leopard uzorak možete kombinirati uz hlače ili suknju u nekoj boji, a za večer uz klasične traperice u crnoj boji što je ujedno i jednostavno i vrlo efektno uz neke dobre modne dodatke.

Ponuda je šarolika i ako se odlučite za ovakve basic komade, bili oni i nekog dezena, nećete pogriješiti jer kombiniranje uzoraka je odvažan, ali i vrlo popularan potez. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Barbara33333 27.04.2024.

    Može za na plažu.

  • dobronamjerni 27.04.2024.

    bodi za posao? koji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare