To je to što me zanima!

Bostonska paprat čisti zrak, ne držite ju na izravnom suncu

Osim što ne voli suho tlo, ne voli ni suh zrak. Stoga, ako želite da bostonska paprat dugo krasi i štiti vaš dom, važno je osigurati da zrak u prostoru u kojoj je držite nikada ne bude u potpunosti suh
Vidi originalni članak

Biljka Filodendron dolazi u mnogo različitih varijanti. Lako se uzgaja i nije joj potrebno puno brige i pažnje. Poznata je po čišćenju zraka od toksina pa je odlična za uredske prostore, ali i vlastiti dom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još jedna biljka koju je pametno imati je bostonska paprat koja ima visoku sposobnosti uklanjanja formaldehida iz zraka. Bostonska paprat prepoznatljiva po razbarušenom zelenom lišću, omiljena je biljka koja dodaje šarm svakom prostoru. Osim toga, spada u skupinu biljaka koje su prirodni pročišćivači i ovlaživači zraka.

DAN ORHIDEJA Orhideja se zalijeva tek kada korijen pobijeli i zemlja se osuši

Ne voli toplinu i svjetlo tako da je hladnom mjestu s visokom vlagom i indirektnim svjetlom idealan položaj za držanje ove bilje. Iskustva govore da ju je najbolje pozicionirati kao viseću biljku na svjetlom mjestu, ali bez izravne sunčeve svjetlosti. Tlo treba biti jedva vlažno, no često zalijevano toplom vodom.

SPOMINJE SE I U BIBLIJI Čudesna biljka: Crni kim liječi nadutost te jača imunitet i žile

Osim što ne voli suho tlo, ne voli ni suh zrak. Stoga, ako želite da bostonska paprat dugo krasi i štiti vaš dom, važno je osigurati da zrak u prostoru u kojoj je držite nikada ne bude u potpunosti suh.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare