To je to što me zanima!

Božićna priča iz Čazme blista u 1,5 milijuna šarenih lampica

Posjetitelje očekuje nezaboravan doživljaj i posebno iznenađenje Štrumfograd, a sve će obasjati lampice. Iz Zagreba vozi poseban vlak s Djedicom i vilama
Vidi originalni članak

Već 13. godinu zaredom živi "Božićna priča" obitelji Salaj iz Grabovnice kraj Čazme. Ove godine imanje će osvijetliti milijun i 500 tisuća šarenih lampica, a posebno iznenađenje je Štrumfograd. Ova predivna božićna priča ostvarenje je dječačkih snova Zlatka Salaja koji je još kao mali sanjao o ukrašenom božićnom drvcu, a danas ih na svome imanju ima nekoliko stotina. 

Samo prošle godine ovu najveću božićno-novogodišnju atrakciju posjetilo je više od 68.000 posjetitelja. Cijena ulaznice je 30 kuna, dok djeca do 10 godina, invalidi, štićenici i odrasli s posebnim potrebama ulaznicu ne plaćaju. Božićna priča otvorena je od 6. prosinca do 11. siječnja, a radno vrijeme je od 15 do 21 sat. 

Poseban vlak za "Božićnu priču"

U povodu božićnih blagdana HŽ Putnički prijevoz od 6. prosinca do 3. siječnja svake subote organizira prijevoz okićenim vlakom iz Zagreba do bajkovitog imanja. Najmlađe u vlaku očekuju Djed Božićnjak i vile. Cijena prijevozne karte, koja uključuje i kartu za imanje, za odrasle iznosi 75 kuna, a za djecu 85 kuna koja dobivaju i poklon paket. Vlak će sa zagrebačkog Glavnog kolodvora polaziti u 15.03 sati, a povratak u Zagreb je u 19.25 sati. Vlak vozi do Ivanić Grada, a put do imanja nastavlja se autobusom.

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL


Idi na 24sata

Komentari 44

  • user_171386 08.12.2014.

    S kojom lovom ovaj placa svu tu struju? Ja jedva i onu moju mjesecnu ratu platim.

  • kika0304 08.12.2014.

    Prava bozicna bajka! Carobno!!!

  • dundu 07.12.2014.

    to je jedina firma koja legalno ne placa pdv i porez na dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare